Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sat Aug 18, 2018 6:19 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun May 27, 2012 5:50 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sun May 27, 2012 5:23 pm
Posts: 5
Hello.

I have LinkStation Mini 500 GB LS-WSX500LR1 (come without HDD), i want use it with new HDD ( one is 160GB and one is 500GB).
I follow instructions here http://buffalo.nas-central.org/wiki/Rev ... k_Firmware

Everything is OK until :
Quote:
Do not proceed unless the TFTP server indicates successful transfer of initrd.buffalo and uImage.buffalo

as you will see in capture pic.
I wait for more than 30mn and repeat process 3 times.

The LS Mini only blinking fasted Function LED(blue) ,link LED is slowly blinking green and power LED fixed blue.

When i start NasNavi.exe it show IP and MC address of LS Mini as you will see.

What's wrong?

Image

Image


Last edited by Samsara on Tue May 29, 2012 9:41 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Mon May 28, 2012 8:37 am 
Offline
Regular Member
User avatar

Joined: Mon Oct 08, 2007 6:34 am
Posts: 334
That looks correct to me? you should be able to run lsupdater now?

Cheers,
Stonie.

_________________
KuroHG - UBoot 1.2, foonas-em & Debian Wheezy - 3.4 Kernel
Kurobox Pro - Dave's Lenny-armel
LS-WVL - opened
LS-XHL - Squeeze Bootstrap
LS-VL - Squeeze Bootstrap


Top
   
PostPosted: Mon May 28, 2012 9:56 am 
Offline
Newbie

Joined: Sun May 27, 2012 5:23 pm
Posts: 5
Hello.

LSUpdater see nothing :(
Because as you will see TFTP Boot doesn't finish the process.


Top
   
PostPosted: Mon May 28, 2012 10:59 am 
Offline
Regular Member
User avatar

Joined: Mon Oct 08, 2007 6:34 am
Posts: 334
In my experience that TFTP has completed. You won't see another message it sent both files.

Did you make sure you used the correct recovery files?

_________________
KuroHG - UBoot 1.2, foonas-em & Debian Wheezy - 3.4 Kernel
Kurobox Pro - Dave's Lenny-armel
LS-WVL - opened
LS-XHL - Squeeze Bootstrap
LS-VL - Squeeze Bootstrap


Top
   
PostPosted: Mon May 28, 2012 1:08 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sun May 27, 2012 5:23 pm
Posts: 5
In fact ,links in Wiki cannot reached ftp://24.153.165.234/array1/share/nas-recovery/ ftp://24.153.165.234/array1/share/nas-r ... 201.05.exe
So i search by Google for "TFTP Boot Recovery LS-WSGL" and find this one http://www.bergfiles.com/i/bf45c95f10h32i0


Top
   
PostPosted: Tue May 29, 2012 9:40 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sun May 27, 2012 5:23 pm
Posts: 5
It's ok now, you right Stonie :up:
FTP is available now and i took 1.06-0.15 firmware ,everything is ok, it run :up:


Top
   
PostPosted: Tue May 29, 2012 11:59 pm 
Offline
Regular Member
User avatar

Joined: Mon Oct 08, 2007 6:34 am
Posts: 334
Enjoy your nas ;)

Stonie.

_________________
KuroHG - UBoot 1.2, foonas-em & Debian Wheezy - 3.4 Kernel
Kurobox Pro - Dave's Lenny-armel
LS-WVL - opened
LS-XHL - Squeeze Bootstrap
LS-VL - Squeeze Bootstrap


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited