Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sun Jul 22, 2018 1:17 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jun 19, 2011 1:03 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Jun 18, 2011 8:13 pm
Posts: 3
Hi everyone,
Did some searches and looked at the Wiki, couldn't find the answers.
I have a LS-WXL1.0 with a single 1Tb drive.
1. Prior to upgrading to firmware 1.42, when I accessed the utorent web interface it would ask for a user name and password. I was the one I was using for windows when I installed the NAS. I required the password and user name even after I removed it from my user log in, no problem - after the firmware update no user name or password will work - help utorrent is inaccessable and useless.

2. I have a Sony BDP-S570 bluray player with DLNA capability. I can play music files and view pictures fine with the DLNA link. NO videos will play. I have tried 6 to 8 different file types all that both say they support. All I get is "No readable files found".

I'm not a computer guru so hacking this thing really isn't an option for me, besides I paid alot of money for this thing - it ought to work right?

Thanks for the help


Top
   
PostPosted: Tue Jun 21, 2011 3:21 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Jun 18, 2011 8:13 pm
Posts: 3
*Update* Concerning the security password and user ID. Formatted the NAS and reinstalled firmware version 1.37. No change.

- I am sure that this problem has to with windows 7. However, every solution that I find is not workable. I either don't have the specified .msc file on my computer or the function "local security policy" is not available in the control panel "administrative tools".

Hope the added info can help someone get an idea of a possible solution.

Thanks again :D


Top
   
PostPosted: Tue Jun 28, 2011 11:06 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Jun 18, 2011 8:13 pm
Posts: 3
:biglol: Figured it out :up:

1. Duh! Reset it - default now. Admin/no password.

2. Sony DLNA only works with Mpeg-2 video. Tried several flavors of mpg2 using any video converter. The DVD NTCS format is the one that works.

Cheers!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited