Buffalo NAS-Central Forums
http://forum.buffalo.nas-central.org/

Linkstation 420 error "7 red lights flashing"
http://forum.buffalo.nas-central.org/viewtopic.php?f=83&t=44575
Page 1 of 1

Author:  Arre91 [ Sun May 13, 2018 8:09 pm ]
Post subject:  Linkstation 420 error "7 red lights flashing"

Hello,
Today i bought myself a linksation 420 6tb without sata duscs (only the station).
Started it up and got 7 red flashes, and ive read alot about it and cant seem to get the linkstation to work.

My question is:
Do i need to get 2 discs to get it working at all? I cant seem to connect it, maybe the the linkstation is working properly but i just need to get 2 discs there?

I have downloaded tftp boot nas navigator 2 and ls updater, and changed the subnnet mask (followed guides) but i still get no contact to the linkstation, i only see it when its connected to the computer in emergency mode with nas navigator.

Thanks in advance for answers :)

Author:  oxygen8 [ Sun May 13, 2018 8:29 pm ]
Post subject:  Re: Linkstation 420 error "7 red lights flashing"

Quote:
emergency mode with nas navigator

start LSupdater.exe with all debugoptions
Image

from
http://forum.nas-hilfe.de/buffalo-techn ... -t903.html

Author:  Arre91 [ Sun May 13, 2018 9:08 pm ]
Post subject:  Re: Linkstation 420 error "7 red lights flashing"

Tried that also, i get an error message, something with "formating failed, executing"

Author:  oxygen8 [ Sun May 13, 2018 9:30 pm ]
Post subject:  Re: Linkstation 420 error "7 red lights flashing"

maybe your drives are not empty
Image

Author:  Arre91 [ Wed May 16, 2018 8:42 am ]
Post subject:  Re: Linkstation 420 error "7 red lights flashing"

oxygen8 wrote:
maybe your drives are not empty
Image



Yeah, the thing is i dont have any drives connected to the ls420 yet, i bought it from a guy without the 2x 3tb drives, im just wondering if the ls420 is supposed to flash red 7x times when it doesnt have drives in it, cause if it do flash 7 times red wihtout drives connected, i could buy 2 drives and connect.
Why im wondering is because ill buy 2 drives if its supposed to flash 7 times without drives, and i know it will be working with the drives connected, otherwise ill buy a brand new ls with drives that im sure will work.
I just gave 15$ for the ls without drives so

Author:  oxygen8 [ Wed May 16, 2018 6:18 pm ]
Post subject:  Re: Linkstation 420 error "7 red lights flashing"

E07 is normal without discs.
But without discs you can not check the nas.

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/