Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sun Aug 19, 2018 1:34 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun May 13, 2018 8:09 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sun May 13, 2018 6:57 pm
Posts: 3
Hello,
Today i bought myself a linksation 420 6tb without sata duscs (only the station).
Started it up and got 7 red flashes, and ive read alot about it and cant seem to get the linkstation to work.

My question is:
Do i need to get 2 discs to get it working at all? I cant seem to connect it, maybe the the linkstation is working properly but i just need to get 2 discs there?

I have downloaded tftp boot nas navigator 2 and ls updater, and changed the subnnet mask (followed guides) but i still get no contact to the linkstation, i only see it when its connected to the computer in emergency mode with nas navigator.

Thanks in advance for answers :)


Top
   
PostPosted: Sun May 13, 2018 8:29 pm 
Offline
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2734
Quote:
emergency mode with nas navigator

start LSupdater.exe with all debugoptions
Image

from
http://forum.nas-hilfe.de/buffalo-techn ... -t903.html


Top
   
PostPosted: Sun May 13, 2018 9:08 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sun May 13, 2018 6:57 pm
Posts: 3
Tried that also, i get an error message, something with "formating failed, executing"


Top
   
PostPosted: Sun May 13, 2018 9:30 pm 
Offline
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2734
maybe your drives are not empty
Image


Top
   
PostPosted: Wed May 16, 2018 8:42 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Sun May 13, 2018 6:57 pm
Posts: 3
oxygen8 wrote:
maybe your drives are not empty
Image



Yeah, the thing is i dont have any drives connected to the ls420 yet, i bought it from a guy without the 2x 3tb drives, im just wondering if the ls420 is supposed to flash red 7x times when it doesnt have drives in it, cause if it do flash 7 times red wihtout drives connected, i could buy 2 drives and connect.
Why im wondering is because ill buy 2 drives if its supposed to flash 7 times without drives, and i know it will be working with the drives connected, otherwise ill buy a brand new ls with drives that im sure will work.
I just gave 15$ for the ls without drives so


Top
   
PostPosted: Wed May 16, 2018 6:18 pm 
Offline
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2734
E07 is normal without discs.
But without discs you can not check the nas.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited