Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Fri Jan 19, 2018 2:33 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jul 30, 2014 7:49 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Wed Jul 30, 2014 7:36 am
Posts: 1
Hi

I've just replaced a faulty set of drives in my NAS and now cannot configure the RAID. I've followed the instructions in the manual to no avail.

See attached screen shot to show the problem.

When I select the drives in the Disks Window all of the buttons across the top are greyed out;
RAID Array Window has no options

Image

The process for replacing the drive was to turn off the unit, pull out the dodgy drive, replace it with an identical new drive and turn it back on again. Did I miss something in doing this?

Any help would be much appreciated.

Cheers

Dan


Top
   
PostPosted: Sat Aug 09, 2014 12:37 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Jan 21, 2014 9:37 pm
Posts: 6
Maybe that you'll need to "un-fdisk" the remaining drive or maybe both.
My units came with an addendum sheet on on how to use a PC how to totally unfdisk them.
My drives were new but the first install was interrupted so I needed to start from scratch.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited