Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sun Nov 19, 2017 3:53 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jan 25, 2017 10:40 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Wed Jan 25, 2017 3:22 pm
Posts: 3
Hi!
I read a lot of docs about this problem, maybe the solution is to update firmware.
But I can't see likstation.
I follow this post:
viewtopic.php?t=24187#p148613
but I have problem at point 3:
Quote:
3. Switch LS on, wait for E6 (6 red flashing lights), press function until instead of E6 you have a blinking blue light. TFTP boot will serve the boot files an after 1-2 min the blinking blue light will gets solid blue. The unit is now in EM mode (emergency mode).

after I push function type my blinking blue light didn't get solid blue...
I tried to see if linkstation appear in nasnavgator, but it didn't appearr.
I wait for 3 hours, after I switched off link station but it didn't power off... :(
How can I resolve?
Thanks


Top
   
PostPosted: Thu Jan 26, 2017 12:23 am 
Offline
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2691
use tftp32 or WinXP

http://forum.nas-hilfe.de/buffalo-technology-nas-anleitungen/anleitung-tftp-und-firmware-flashen-mit-bildern-t903.html


Top
   
PostPosted: Thu Jan 26, 2017 9:42 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Wed Jan 25, 2017 3:22 pm
Posts: 3
argh I don't understand german... :(


Top
   
PostPosted: Thu Jan 26, 2017 3:00 pm 
Offline
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2691
https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=en&js=y&prev=_t&hl=de&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fforum.nas-hilfe.de%2Fbuffalo-technology-nas-anleitungen%2Fanleitung-tftp-und-firmware-flashen-mit-bildern-t903.html&edit-text=


Top
   
PostPosted: Fri Jan 27, 2017 2:09 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Wed Jan 25, 2017 3:22 pm
Posts: 3
:biglol:

thanks... now it works!
Another question, I have found 2 good hard disk, my older were bad, but they are 500gb!
Now what I have to do If I want to change them?
Thanks,


Top
   
PostPosted: Fri Jan 27, 2017 9:35 pm 
Offline
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2691
delete all partitions on new drives
start your ls with the new drives and you will get E06

read about E06


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited