Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Fri Nov 17, 2017 8:35 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 9:57 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Thu Jul 31, 2014 10:50 pm
Posts: 3
s there a known incompatibility between the LS-WXL and Mavericks?

My MBP is intermittently disconnecting from the LS-WXL NAS. I connect using smb://xxx.xxx.xxx.x.x am running:

I have a LS-WXL with 2 x 1GB drives (latest firmware)
I have the latest NASNavigator (UPDATED)
Mac OS X Mavericks (Updated) on MBP Intel (late 2009)
SONOS: PlayBar, Play:3

It quickly connects but then disconnects, and this is most obvious when in iTunes or Finder.

Is there a known incompatibility between the LS-WXL and Mavericks?


Top
   
PostPosted: Mon Oct 20, 2014 11:54 am 
Offline
Newbie

Joined: Tue Nov 19, 2013 2:17 pm
Posts: 6
Please can you check on preferences, sharing if personal file sharing is on ?


Top
   
PostPosted: Tue Apr 14, 2015 7:31 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Thu Jul 31, 2014 10:50 pm
Posts: 3
ClodeRunner wrote:
Please can you check on preferences, sharing if personal file sharing is on ?



Presume you mean on Mac OSX?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited