Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sat Dec 16, 2017 11:38 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: LS-CHL V2 TFTP Problem
PostPosted: Sun May 25, 2014 5:49 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Dec 20, 2011 12:38 pm
Posts: 7
Please Help, I trying to put a larger hard disc in my drive (1.5TB)
Please Help, I trying to put a larger hard disc in my drive (1.5TB)

I have
1. plugged linkstation into laptop via network cable
2. set laptop IP address to 192.168.11.1 & switched virus and firewall
3. run TFTP
4. Switch on the NAS, It then requests files but

At this point NAS drive requests files which I don't have ie $Kernel and $initrd. rather than intrd.buffalo and uImage.buffalo.

I have screenshot if that would help but don't know how to upload.

What am I doing wrong?

Thanks Alan


Top
   
PostPosted: Mon May 26, 2014 7:05 pm 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jun 29, 2007 10:39 am
Posts: 2604
Wrong TFTP Package.

_________________
Please do not use private mail (PN/M) to ask questions. Use the proper forum instead. (me)

If there is no verified backup of a dataset, the dataset, by definition, is unimportant. (c't 2012)

RAID (no matter which level) never ever substitutes a backup. (me)


Top
   
PostPosted: Mon May 26, 2014 7:30 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Dec 20, 2011 12:38 pm
Posts: 7
I'm using LS CHL TFTP Boot Recovery 121 v2, is that wrong?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited