Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Wed Jun 20, 2018 2:40 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 5:20 am 
Offline
Newbie

Joined: Thu Sep 01, 2011 10:08 am
Posts: 13
Here is the thing,I want to downgrade from 1.54,I use 1.53 TFTP,it works,and then I use 1.53 mod1 which is made by shonk,the update is not a success,because in the end the orange light is blinking,after that it auto reboot with red light blinking,and then the nasnavigator tells me that it found a nas,and not in em mode,i can access it with web browser,but the red light still blinking.....
How to get the blue light back?
sorry for my poor english......


Top
   
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 7:26 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jun 29, 2007 10:39 am
Posts: 2604
Blinking is not enough information.
Tell us the blink code (short, long).

_________________
Please do not use private mail (PN/M) to ask questions. Use the proper forum instead. (me)

If there is no verified backup of a dataset, the dataset, by definition, is unimportant. (c't 2012)

RAID (no matter which level) never ever substitutes a backup. (me)


Top
   
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 11:40 am 
Offline
Newbie

Joined: Thu Sep 01, 2011 10:08 am
Posts: 13
red light long and then short blink....


Top
   
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 5:35 pm 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jun 29, 2007 10:39 am
Posts: 2604
One long and one short, or one long and two, three, four .. short?
The LS uses the blink code for status/error information and therefore
the EXACT sequence is important.

_________________
Please do not use private mail (PN/M) to ask questions. Use the proper forum instead. (me)

If there is no verified backup of a dataset, the dataset, by definition, is unimportant. (c't 2012)

RAID (no matter which level) never ever substitutes a backup. (me)


Top
   
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 10:05 am 
Offline
Newbie

Joined: Thu Sep 01, 2011 10:08 am
Posts: 13
kenatonline wrote:
One long and one short, or one long and two, three, four .. short?
The LS uses the blink code for status/error information and therefore
the EXACT sequence is important.

Aagin,Sorry for my english,One lone and one short.


Top
   
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 11:14 am 
Online
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2730
E11 Fan error


Top
   
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 2:18 pm 
Offline
Newbie

Joined: Thu Sep 01, 2011 10:08 am
Posts: 13
But fan works fine.....


Top
   
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 3:15 pm 
Offline
Newbie

Joined: Thu Sep 01, 2011 10:08 am
Posts: 13
When it finished flash firmware it gives me a 2 long then 5 short orange blink.
after auto reboot, it gives me a 1 long and 1 short red blink.
Fan works fine....
I'll try flash 1.54mod firmware....


Top
   
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 4:35 pm 
Offline
Newbie

Joined: Thu Sep 01, 2011 10:08 am
Posts: 13
after I update to 1.54mod it gives me 2 long and 5 short orange blink...
well after that there was a auto reboot...
but the same 1 long and 1 short red blink.....
but the nas works fine..
and fan works fine too....


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited