Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Fri Nov 17, 2017 10:25 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Mon Jan 09, 2017 7:47 am 
Offline
Newbie

Joined: Sun Mar 08, 2015 12:58 pm
Posts: 24
oxygen8 wrote:
check your powersupply


the fan is running, there is a green light near power jack. that mean the power is on right ?


Top
   
PostPosted: Tue Jan 10, 2017 9:40 am 
Offline
Newbie

Joined: Sun Mar 08, 2015 12:58 pm
Posts: 24
already try the TFTP boot. no response from the NAS :(.

Code:
Preparing to write TFTP configuration settings.
TFTP Configuration settings have been written.
TFTP Server Multithreaded Version 1.4 Windows Built 1.400


Starting TFTP...
alias / is mapped to C:\TFTP Boot Recovery LS-CHL 1.06\TFTP Boot Recovery\
listening On: 192.168.12.35:69
listening On: 192.168.11.1:69
listening On: 127.0.0.1:69
permitted clients: all
server port range: all
max blksize: 65464
defult blksize: 512
default interval: 3
overwrite existing files: No
thread pool size: 1

accepting requests..


must i jtaged it ? is there a video show step by step to jtag ? i'm not very experience in electronic :(



EDIT:
- additional info : when i plug the power the ethernet port led are blinking fast all the time.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited