Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sat Nov 18, 2017 10:30 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: amule can't autorun
PostPosted: Mon Oct 25, 2010 10:05 am 
Offline
Newbie

Joined: Mon Oct 04, 2010 12:59 pm
Posts: 7
firmware version 1.24,amule version 2.2.6.
I set the autorun by adding the following two lines into /etc/init.d/rcS:

/opt/bin/amuled -f
/opt/bin/transmission-daemon -g /opt/etc/bt_setup


Transmission can autorun in this way but amule failed.
Besides,the command “/opt/bin/amuled -f” can start the amule under the root user.


Top
   
 Post subject: Re: amule can't autorun
PostPosted: Mon Oct 25, 2010 10:33 am 
Offline
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2691
Use startscript under:
/opt/etc/init.d


Top
   
 Post subject: Re: amule can't autorun
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 4:27 am 
Offline
Newbie

Joined: Tue Oct 01, 2013 6:52 am
Posts: 14
see here for solution:
http://forum.buffalo.nas-central.org/viewtopic.php?f=79&t=27685

You need to edit the environmental variable in the configuration files inside "/opt/share/amule/.aMule" folder to have the startup script work properly.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited