Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Thu Nov 23, 2017 8:10 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: LS-QVL stuck in update
PostPosted: Wed Sep 20, 2017 12:04 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Tue Sep 12, 2017 1:42 pm
Posts: 2
Hi,
I have a LS-QVL with firmware version 1.71 and it's trying to update itself but is stuck on the process. It only says that the update of the firmware has been initiated but it is not proceeding further. Any suggestions...

Regards,

PolarBear


Top
   
PostPosted: Thu Sep 21, 2017 2:59 pm 
Online
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2691
Load the actual firmware and start LSUpdater.exe
http://www.buffalo-technology.com/Download_t3f.php?elif=%2Fuserfiles%2Ffile%2Fdownloads%2FLS-series-fw173_fwwin.zip


Top
   
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 10:44 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Tue Sep 12, 2017 1:42 pm
Posts: 2
Thank you Oxygen8 - now everything is back to normal :up:

Best regards,

PolarBear


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited