Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sat Jan 20, 2018 2:09 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 25, 2011 6:04 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Tue Jan 25, 2011 6:01 pm
Posts: 1
I am looking to get hold of a working 240v PSU for this unit. Can anyone point me in the right direction or even supply me with one.

I have tried Buffalo the responce just had me crying

"Thanks for sending the photos but unfortunately as discussed over the telephone that we can not provide you with the replacement power supply for LS-400GL due to Health and Safety regulations."


Top
   
PostPosted: Sat Feb 05, 2011 2:28 am 
Offline
Newbie

Joined: Wed Dec 16, 2009 1:31 am
Posts: 17
Yes, I got the same response from Buffalo. So, I replaced the internal supply with an external unit. I used an external HDD power block as it has 5v and 12v at 2A, which is enough for the Linkstation. They are cheap on ebay <£3.00, or buy a USB/SATA and a power block is included. Let me know if you want a link.

_________________
Tony


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited