Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sun Aug 19, 2018 3:21 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4
Author Message
 Post subject: Re: Debian on Mini
PostPosted: Sun Nov 28, 2010 7:09 am 
Offline
Newbie

Joined: Wed Oct 07, 2009 12:00 am
Posts: 48
Kernel updated to support fail2ban package (by adding support for netfilter, iptables, and multiport modules)

Latest kernel is here...
http://downloads.buffalo.nas-central.org/Users/rpinchbeck/lsmini/debian/5.0/kernel-2.6.32-27-debian-lsmini.tar.gz

Wiki updated accordingly...
http://buffalo.nas-central.org/wiki/Install_Debian_5.0_(Lenny)_On_Buffalo_Linkstation_Mini


Top
   
 Post subject: Re: Debian on Mini
PostPosted: Sat Dec 01, 2012 9:49 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Dec 01, 2012 9:34 pm
Posts: 4
kmini wrote:
Hi everyone

I followed these steps http://forum.buffalo.nas-central.org/viewtopic.php?p=94231#p94231 and http://buffalo.nas-central.org/wiki/LS_Mini:_Install_Gentoo except I installed Debian instead of Gentoo.

For the installation of Debian I used the instructions from http://buffalo.nas-central.org/index.php/LS_Pro_Debootstrap_Howto

After the reboot my mini just keeps booting and booting and I can't ping or telnet to it.

What did I do wrong?
What can I do to get it working?

Thanks


I have the same problema? How to resolv?

I'm not using a RAID. The debian was instaled on "hda".

Helpe-me Please!


Top
   
 Post subject: Re: Debian on Mini
PostPosted: Sat Dec 01, 2012 10:27 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed Oct 07, 2009 12:00 am
Posts: 48
This article explains how to revert Linkstation Mini models to stock firmware...
http://buffalo.nas-central.org/wiki/Revert_Buffalo_Linkstation_Mini_To_Stock_Firmware

This article explains how to install Debian 6.0 (Squeeze) on Linkstation Mini LS-WSxxxxGL/R1 models running stock firmware (LS-WSXxxxxTL/R1 models will not work)...
http://buffalo.nas-central.org/wiki/Install_Debian_6.0_%28Squeeze%29_On_Buffalo_Linkstation_Mini

edwardcsouza wrote:
kmini wrote:
Hi everyone

I followed these steps http://forum.buffalo.nas-central.org/viewtopic.php?p=94231#p94231 and http://buffalo.nas-central.org/wiki/LS_Mini:_Install_Gentoo except I installed Debian instead of Gentoo.

For the installation of Debian I used the instructions from http://buffalo.nas-central.org/index.php/LS_Pro_Debootstrap_Howto

After the reboot my mini just keeps booting and booting and I can't ping or telnet to it.

What did I do wrong?
What can I do to get it working?

Thanks


I have the same problema? How to resolv?

I'm not using a RAID. The debian was instaled on "hda".

Helpe-me Please!


Top
   
 Post subject: Re: Debian on Mini
PostPosted: Sat Dec 01, 2012 11:12 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Dec 01, 2012 9:34 pm
Posts: 4
rpinchbeck wrote:
This article explains how to revert Linkstation Mini models to stock firmware...
http://buffalo.nas-central.org/wiki/Revert_Buffalo_Linkstation_Mini_To_Stock_Firmware

This article explains how to install Debian 6.0 (Squeeze) on Linkstation Mini LS-WSxxxxGL/R1 models running stock firmware (LS-WSXxxxxTL/R1 models will not work)...
http://buffalo.nas-central.org/wiki/Install_Debian_6.0_%28Squeeze%29_On_Buffalo_Linkstation_Mini

edwardcsouza wrote:
kmini wrote:
Hi everyone

I followed these steps http://forum.buffalo.nas-central.org/viewtopic.php?p=94231#p94231 and http://buffalo.nas-central.org/wiki/LS_Mini:_Install_Gentoo except I installed Debian instead of Gentoo.

For the installation of Debian I used the instructions from http://buffalo.nas-central.org/index.php/LS_Pro_Debootstrap_Howto

After the reboot my mini just keeps booting and booting and I can't ping or telnet to it.

What did I do wrong?
What can I do to get it working?

Thanks


I have the same problema? How to resolv?

I'm not using a RAID. The debian was instaled on "hda".

Helpe-me Please!



I have a ls_series-160-mod1 files. O got access by telnet.

I cant user this : http://buffalo.nas-central.org/wiki/Ins ... ation_Mini
I dont have a raid.

Help me Please..O got Linkstation Mini more tan 3 months and i cant install debian..
Thank you


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited