Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sun Nov 19, 2017 6:51 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 1:44 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Sun Mar 08, 2009 11:37 pm
Posts: 4
i'm trying to follow instructions to repalce a failed harddrive in my ls-gl 320. I need to lsaupdate it apparently. But i cant find the ip address of the unit. I have reset it, but still cant connect to it.

I am setting the local IP of my pc to 192.168.x.x etc, and linking the ls-gl directly by ethernet cable. I just can't find the right address to talk to the unit.
I've tried .168.0, .168.1, .168.11

Can anybody help please?

Thanks!
eMicros


Top
   
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 9:32 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sun Mar 08, 2009 11:37 pm
Posts: 4
BUMP

I think the problem here is that the LS-GL already has an error condition (i.e there is no hard disk in it partiotioned/formatted etc correctly). Therefore pressing the reset button at the back for 10 secs appears to do nothing. I dont know it's IP so I can't communicate with it.

What am i to do if i can't reset the device due to the existing error condition?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited