Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Tue Nov 21, 2017 4:21 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Sun Dec 23, 2012 5:20 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sat Oct 02, 2010 7:44 pm
Posts: 25
I could use one of the discs, but not both.

Not really sure why or what. I am guessing it was because of the single partition enviroment thing. Was ages since I last looked at it. Sort of shoved it all in the loft, and that was that!!


Top
   
PostPosted: Sat Mar 29, 2014 3:56 pm 
Offline
Regular Member
User avatar

Joined: Sun Nov 16, 2008 2:45 am
Posts: 105
Location: eu/fr/35/rennes
what about ST2000DL003

viewtopic.php?f=50&t=22813&p=141555&hilit=ST2000DL003#p141555

seems they're supported too

_________________
URL: http://rzr.online.fr/q/lsproduo

Hardware: lsproduo2 aka LS-WTGL/R1 (3) | LS-W1.0TGL/R1-EU | MainBoard: MVYAKE4-BA
|
OS: Debian/GNU/Linux jessie armel | Linux: 4.3.0-orion5x-lsproduo2+

Firmware-Orig: LS-WTGL-V3_FwUp_309

PM me to test : debian-8-armel-lsproduo2-20151104rzr.qcow2 ( http://db.tt/gn5Qffd6# )


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited