Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Mon Jun 18, 2018 12:44 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Dec 14, 2010 7:21 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sun Jul 26, 2009 3:26 pm
Posts: 47
Location: London
The MakeSpace script which is part of the OpenTeraDev_v3 distribution is seriously flawed!

It moves files without checking the destination folders exists, and this results in all the files being deleted! Which in my case now means that I must reflash my TeraStation to get it working again. :(


Top
   
PostPosted: Wed Dec 15, 2010 8:19 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jul 26, 2005 5:22 pm
Posts: 1123
Location: United Kingdom
I thought that the relevant checks were there!

Can you please let me know which folder was missing that was not checked for so that the issue can be corrected.


Top
   
PostPosted: Wed Dec 22, 2010 8:11 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sun Jul 26, 2009 3:26 pm
Posts: 47
Location: London
Sorry didn't take note of them, reflashed the TeraStation and then created the folders by hand and entered the values by hand as well and all went well.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited