Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Mon Aug 20, 2018 11:21 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Mar 11, 2017 5:40 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Mar 11, 2017 3:59 am
Posts: 2
A couple of days ago there was a power outage which managed to kill my linkstation. It will not power on. I slaved both the drives into the PC and both are recognized. I spent a couple of hours yesterday looking for a low cost way to recover the data on at least one of the drives (since it's Raid 1) but had no success. Does anyone know an easy way to convert the Raid data?


Top
   
PostPosted: Sat Mar 11, 2017 8:18 pm 
Offline
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2734
Code:
mkdir /mnt/daten

mdadm --assemble --run /dev/md1 /dev/sdb6

mount /dev/md1 /mnt/daten

ls -l /mnt/daten


from
http://forum.nas-hilfe.de/buffalo-technology-nas-anleitungen/blaues-blinken-raeparatur-einer-beschaedigten-linkstation-duo-ls-wvl-ls-wxl-t2014.html


you have to modify sdb6


Top
   
PostPosted: Sun Mar 12, 2017 4:44 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Mar 11, 2017 3:59 am
Posts: 2
Thanks! Honestly, I wouldn't know where to begin with this. :)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited