Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Mon Aug 20, 2018 11:22 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Sep 20, 2016 3:52 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Tue Sep 20, 2016 10:00 am
Posts: 1
Hi there - Our network has one by one, being kicking computers off the Buffalo Nas Navigator 2 , (LS-WX1.0TL/R1) version 2.74 with the error message:
....not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact administrator… to access permissions.
I am the administrator, I've changed nothing - and I can't for the life of me get access for the other computers to the drive. The little network has been operating without issue or complaint for years. We had ten lap-tops that could access it - that's down to 4 and falling fast....

I'm non-tech - so keep it dumb - but any help would be greatly appreciated!!
Thanks,
D


Top
   
PostPosted: Tue Sep 20, 2016 6:36 pm 
Offline
Moderator

Joined: Mon Apr 26, 2010 10:24 am
Posts: 2734
maybe you windows-pcs installing updates with higher security requirements

do you use FW 1.71?
Have you changed your network or router?



EDIT:

Fixed: Security Update KB3185611 seems to be the culprit. Uninstalled it and can access the share again.


from
viewtopic.php?f=75&t=44217&start=15


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited