Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Fri Aug 17, 2018 12:17 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Windows 7 & LS-W1.0TGL ?
PostPosted: Sun Nov 24, 2013 9:44 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sun Nov 24, 2013 9:36 pm
Posts: 1
Hi,

Should I be able to connect my subject Buffalo NAS to my Windows 7 PC? I used to access the NAS through my router but some things have changed and I wanted to just connect directly. I can't find the NAS in Explore, I tried to run the install but get an error that the OS is not supported. Any help would be appreciated.

Thanks,

Kimi :)


Top
   
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 6:30 pm 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jun 29, 2007 10:39 am
Posts: 2604
The Buffalo NAS has to be configured with a fixed IP
address, if you want to connect directly, or you have
to use an IP address on your PC within the IP range
169.254.x.x (aka. 169.254.0.0/16).

_________________
Please do not use private mail (PN/M) to ask questions. Use the proper forum instead. (me)

If there is no verified backup of a dataset, the dataset, by definition, is unimportant. (c't 2012)

RAID (no matter which level) never ever substitutes a backup. (me)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited