Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Fri May 25, 2018 12:04 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jul 20, 2012 7:46 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Fri Jul 20, 2012 7:36 pm
Posts: 2
Hello there, hope someone can help.

I have upgraded the firmware to 1.60. Since doing this not one of the 4 Roku Sound bridges can see the NAS. Now the media server is working as I can access it through my network attached Yamaha amp. so, something has changed in twonky I guess that is no longer compatible with Sound bridge. Having 4 of these devices and invested in powered speakers I really do not want to have to replace it all with something else. Also, Sound bridge has not been supported for a while so I can't go to them cap in hand for an upgrade.

Anyone else experiencing this and more importantly anyone got an idea how I can fix it?

Hope to hear from one soon.


Top
   
PostPosted: Wed Aug 15, 2012 9:49 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Fri Jul 20, 2012 7:36 pm
Posts: 2
Downgraded to v1.56 of firmware and all sound bridges are now working again, there is something in v1.60 that is stopping them working.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited