Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Fri Aug 17, 2018 3:50 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: foonas-em image
PostPosted: Thu Jan 11, 2018 9:51 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Thu Jan 11, 2018 9:36 am
Posts: 1
This is probably a long shot given the forums activity, but I will try it anyways.

TL;DR How can I get an foonas-em image for LS Live? Or, what is an alternative way to set uboot variables?

I have been a wiki/forum reader for quite a while. I followed the steps here to upgrade my LS Live to FreeLink, then to Lenny a while (~7 yrs ?) ago. I am again upgrading hard drive from 2TB to 4TB. I want to take the opportunity to install Wheezy. The installation went smoothly but the box doesn't boot. After some troubleshooting, I think the problem is the uboot variable 'bootarg_root'. I didn't run the config-debian since it doesn't work on lenny. But looking at the code, it try to set the variable to:
bootargs_root=root=/dev/sda2 rw panic=5

But mine is:
bootargs_root=root=/dev/sda2 rw initrd=0x00800040,15M panic=5

I couldn't find a way to set the uboot variable on lenny. Wiki suggested to use foonas-em but site is down and I couldn't find the image anywhere else.

Any suggestions? Anyone still keeps to foonas-em image that I can use?

Thank you!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited