Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sun Jun 24, 2018 9:47 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: please help me
PostPosted: Sat Jul 12, 2014 10:49 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Jul 12, 2014 10:36 am
Posts: 1
i had buffalo linkstaion hs-hd250gl but the hard disk was failure i buy new hard disk it 1Terra . can any one help me by give me the first portion and the second portion image please


Top
   
 Post subject: Re: please help me
PostPosted: Mon Jul 28, 2014 11:24 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Mon Jul 28, 2014 11:22 am
Posts: 2
same here. previous hard disk blew and so i need to reflash firmware, impossible without any boot sectors on the ls-gl


Top
   
 Post subject: Re: please help me
PostPosted: Mon Jul 28, 2014 7:34 pm 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jun 29, 2007 10:39 am
Posts: 2604
No TFTP on LS-GL? Are you sure?

_________________
Please do not use private mail (PN/M) to ask questions. Use the proper forum instead. (me)

If there is no verified backup of a dataset, the dataset, by definition, is unimportant. (c't 2012)

RAID (no matter which level) never ever substitutes a backup. (me)


Top
   
 Post subject: Re: please help me
PostPosted: Tue Jul 29, 2014 9:54 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Mon Jul 28, 2014 11:22 am
Posts: 2
i retried several times and managed to get the tftp to work, now I have a working NAS. Thanks


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited