Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Thu Nov 23, 2017 6:34 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jun 06, 2009 9:30 pm 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Jun 06, 2009 7:56 pm
Posts: 1
Not sure if anyones still around here... just started playing with my old linkstation (300 GB LS2 type).

Flashed to openlink with no problems, but I want to increase the amount of space available on the hda1 partition (As per the directions given on the wiki (http://buffalo.nas-central.org/wiki/Freeing_up_space_on_hda1)). But it doesn't seem to make any difference. I wonder if its because I don't actually appear to have an hda1 partition in the first place... The results of a "df" are as follows:

Filesystem .. use Mounted on
rootfs .. 48% /
/dev/root .. 48% /
/dev/ram0 .. 2% /mnt/ram
/dev/hda3 .. 39% /mnt/hda

there doesn't seem to be any mention of an hda1 or hda2... not sure why that is... is it an issue? I'm not a big linux user, I've dabbled but not done much. Any tips/hints would be most useful...

cheers

Paul


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited