Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Fri Jul 20, 2018 11:42 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 02, 2016 8:08 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Mon May 02, 2016 7:58 am
Posts: 1
Hello,

I have a question concerning the TS-RHTGL/R5 NAS.
When I add a custom user it is not possible for me to access the NAS via my Windows 7 PC.
When I use the "admin" account everything works perfectly, but I would like to add some custom users for security purposes.
To try different settings i added some test folders (and users) and enabled the access restriction option.
It didn't work with the custom users but at the moment I added the admin account I was able to access the folders.

The error message contains:
"*** is not accessible. You might not have permission to use this network resource..."

So can anybody give me a hint how I can solve this issue?

Thank you in advance!

gim

EDIT: Current firmware version is 1.35


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited