Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Wed Oct 01, 2014 5:39 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Updated boost libraries
PostPosted: Mon Dec 13, 2010 12:09 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sat Aug 11, 2007 11:38 pm
Posts: 22
Hi all,

I'm just trying to build a program which depends on boost::system library and the newer version with asio build in.
The one which is available in the optware feed does not have asio support.
I tried to compile on my LSPro but its running out or memory.
Does anyone of you have the chance to cross compile? For me setting up such an environment doesn't seems to be straight forward.
Or does even anyone of you have the chance to update the optware feed (version 1.38 vs. version 1.45).
Any other hints getting a newly compiled boost library onto my system are also very appreciated.

Thanks in advance guys.

Cheers, Manuel.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 13, 2010 12:46 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sat Aug 11, 2007 11:38 pm
Posts: 22
Forget about this post guys.
I realized that asio is build in up on version 1.35.
I just had problems with linking the libraries and the configure script took me to the wrong path...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Protected by Anti-Spam ACP
Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group