Buffalo NAS-Central Forums
http://forum.buffalo.nas-central.org/

vfs_init_custom fails
http://forum.buffalo.nas-central.org/viewtopic.php?f=15&t=44325
Page 1 of 1

Author:  rimorob [ Fri Jan 06, 2017 6:56 pm ]
Post subject:  vfs_init_custom fails

My TS Pro v1 (rooted firmware) stopped sharing the contents of the RAID array. It can still share the user manual, and it still shows the array share, but won't start it. The problem began after I added a USB drive and tried to set up backups to it (this also failed). /var/log/messages shows the following. Note that the module that can't be loaded exists, and the file change date is a year ago, when I installed the firmware, so no recent changes here. Any advice?

Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: [2017/01/06 12:45:33, 0] smbd/vfs.c:vfs_init_custom(259)
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: Can't find a vfs module [/usr/lib/samba/abs_audit_buffalo.so]
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: [2017/01/06 12:45:33, 0] smbd/vfs.c:smbd_vfs_init(322)
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: smbd_vfs_init: vfs_init_custom failed for /usr/lib/samba/abs_audit_buffalo.so
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: [2017/01/06 12:45:33, 0] smbd/service.c:make_connection_snum(524)
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: vfs_init failed for service share
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: [2017/01/06 12:45:33, 0] smbd/vfs.c:vfs_init_custom(259)
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: Can't find a vfs module [/usr/lib/samba/abs_audit_buffalo.so]
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: [2017/01/06 12:45:33, 0] smbd/vfs.c:smbd_vfs_init(322)
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: smbd_vfs_init: vfs_init_custom failed for /usr/lib/samba/abs_audit_buffalo.so
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: [2017/01/06 12:45:33, 0] smbd/service.c:make_connection_snum(524)
Jan 6 12:45:33 GALEON smbd[734]: vfs_init failed for service share

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/