Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sat May 26, 2018 7:07 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 08, 2012 3:27 am 
Offline
Total Newbie

Joined: Sat Sep 08, 2012 3:07 am
Posts: 2
I have a TS-1.0TGL/R5 that died as a result of my trying to upgrade the HDD's from 250g to 750g each. That didn't work and now I have a brick that gives error E04 on every boot - even with all drives removed.

From all that I've read the only cway to correct this problem is to use JTAG to reflash the firmware. After readiong about JTAG for three days I've decided that this is beyond my expertice.

I've removed the motherboard. Is there anyone who can reflash the firmware for me ?? I'd be glad to pay a fee !!


I'm in Florida and will ship the baord to anywhere in the lower 48.

Lew


Top
   
PostPosted: Tue Nov 06, 2012 9:44 am 
Offline
Regular Member
User avatar

Joined: Mon Oct 08, 2007 6:34 am
Posts: 334
Sorry not part of the lower 48...

But If you are willing to send to Sydney AU then I can have a look.

Regards,
Stonie.

_________________
KuroHG - UBoot 1.2, foonas-em & Debian Wheezy - 3.4 Kernel
Kurobox Pro - Dave's Lenny-armel
LS-WVL - opened
LS-XHL - Squeeze Bootstrap
LS-VL - Squeeze Bootstrap


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited