Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Fri Jul 03, 2015 9:26 pm

All times are UTC+01:00


 
 Forum   Topics   Posts   Last post 
No unread posts
No unread posts
LS-CHL V2

380

2465

Re: LS-CHLv2 - LS-XHL - Kerne…

Tue Jun 30, 2015 9:26 am

noone View the latest post

No unread posts LS-VL

85

375

Re: 3 Tb hdd in ls-vl or in l…

Wed Jul 01, 2015 6:37 am

oxygen8 View the latest post

No unread posts LS-WVL

105

707

Infinite loop after trying in…

Fri Jun 26, 2015 1:30 pm

albarreto View the latest post

No unread posts LS-WXL

216

943

Re: using 1.69-shonk, can't s…

Sun Jun 28, 2015 4:49 pm

iuliux View the latest post

No unread posts
No unread posts
LS-XHL

153

976

Disk Error Status Documentati…

Thu Jan 29, 2015 3:47 pm

jgahan1978 View the latest post

No unread posts
No unread posts
TS-XL/R5 (TS3)

54

176

Re: Stuck on Raid Scan

Wed Mar 11, 2015 2:33 pm

pointdee View the latest post




Post new topic  [ 416 topics ]  Go to page 1 2 3 4 59 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No unread posts Thanks & Goodbye (soon!)

in Everything else

timtimred

12

11380

Sun Jun 28, 2015 6:04 pm

SteveWorks View the latest post

No unread posts Maintenance this weekend 16/17th November 2013

in Everything else

timtimred

0

7869

Sun Nov 17, 2013 4:24 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Donation Drive 2013

in Everything else

timtimred

0

18079

Sun Aug 12, 2012 8:52 pm

timtimred View the latest post

No unread posts Buffalo Wiki Login Changes

in Everything else

timtimred

2

28844

Wed Nov 19, 2014 9:11 am

lepord155 View the latest post

No unread posts NAS-Central Main Portal - Back To Wiki!

in Everything else

timtimred

1

28210

Sat Apr 18, 2015 2:26 pm

lizamare View the latest post

No unread posts Developer upload access, gpl.nas-central.org upload access

in Everything else

timtimred

3

35735

Sun Dec 28, 2008 3:57 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Logging and managing web site issues and software bugs

in Everything else

timtim

0

29458

Sat Dec 27, 2008 3:29 am

timtim View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. FORUM AND WIKI RULES

in Everything else

Editor

0

32080

Sat Apr 14, 2007 2:16 pm

Editor View the latest post

Topics
No unread posts Modules for Kirkwood-Kernels 3.3.4 (and maybe Armada 370 based LS)

habee

1

19

Tue Jun 30, 2015 8:33 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts Easyest way to install Transmission torrent client on linkstation 400 series without Optware

oxygen8

4

189

Mon Jun 29, 2015 1:25 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts not something that is based on extensive

razahumma1

0

11

Mon Jun 29, 2015 6:02 am

razahumma1 View the latest post

No unread posts Telnet/SSH Access LS421DE

PeterH9572

6

251

Thu Jun 18, 2015 3:45 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts Power fault?

jaydam

0

47

Fri May 29, 2015 7:39 am

jaydam View the latest post

No unread posts LS Series 1.69 Mod 1

[ Go to pageGo to page: 152 53 54 55 56 ]

Shonk

835

214967

Thu May 28, 2015 4:52 am

oxygen8 View the latest post

No unread posts Installing Twonky Special 7.08

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 4 5 ]

jackdaw

61

19368

Fri May 01, 2015 6:37 pm

Sniegov View the latest post

No unread posts Check your smart values

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 ]

Shonk

35

7799

Tue Apr 21, 2015 3:36 am

Shonk View the latest post

No unread posts Gaining Telnet Access to LS-XLE03

kvohra95

4

75

Fri Apr 17, 2015 10:01 am

kvohra95 View the latest post

No unread posts Poll: reclaiming an old Cloudstor CS-WX2.0/1D

squidreturns

0

107

Tue Mar 31, 2015 9:28 pm

squidreturns View the latest post

No unread posts LS-WXL and 1.69 Mod1 firmware but no SSH access???

tsaarinen55

3

235

Sat Mar 28, 2015 9:26 am

tsaarinen55 View the latest post

No unread posts Issue with LinkStation LS-CH1 - 6 red flashes, and cannot find in LSUpdate after TFTP boot

kllund

0

114

Thu Mar 26, 2015 3:58 pm

kllund View the latest post

No unread posts Linkstation LS-CH1.0TL New HDD

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

RitterSport

27

13481

Thu Mar 26, 2015 3:56 pm

kllund View the latest post

No unread posts Moving HDD from LS-CH1.0TL to LS-V2.0L`

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

rgirish

19

345

Tue Mar 17, 2015 8:30 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts Linkstation 220DE

durkd

1

374

Sat Mar 07, 2015 8:37 pm

wrexem View the latest post

No unread posts Linkstation 410D - ssh access disabled

davorg

4

288

Fri Mar 06, 2015 4:51 pm

shutterbug View the latest post

No unread posts Root access on LS210D?

vvvasilev

9

1788

Sun Mar 01, 2015 8:43 am

oxygen8 View the latest post

No unread posts DLNA Serrver on Terastation Pro III XLR/5

godoflove1988

0

102

Sun Mar 01, 2015 3:50 am

godoflove1988 View the latest post

No unread posts SABnzbd - Buffalo Linkstation 1.69 HELP!!

shadowmeister

4

150

Sun Feb 22, 2015 2:52 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts Buffalo Linkstation - SABnzbd Installation

shadowmeister

1

117

Thu Feb 19, 2015 8:19 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts Mounting Harddrives to Buffalo Linkstation Pro - Quad

shadowmeister

1

108

Thu Feb 19, 2015 4:59 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts Plex Media Server on LS400 series

shadowro1999

2

479

Thu Feb 19, 2015 1:35 pm

quli420 View the latest post

No unread posts 'buffalo linkstation ls-qvl blinking blue power led -- loop

marcolino

3

177

Sat Feb 14, 2015 2:00 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts Unable to join Active Directory - LS420D

garyowk

0

206

Sat Dec 27, 2014 4:14 am

garyowk View the latest post

No unread posts Drive upgrade in a LS421

relishgargler

6

326

Fri Dec 26, 2014 10:19 am

oxygen8 View the latest post

No unread posts Folders unaccessible but available in Web Interface

rdvbrdvb

0

160

Tue Dec 23, 2014 1:28 pm

rdvbrdvb View the latest post

No unread posts LS-X3.0TL keeps falling over

tzunder

0

154

Mon Dec 22, 2014 3:31 pm

tzunder View the latest post

No unread posts Shonk's LS Series 1.69 Mod 1 Firmware install questions

TotalMoop

8

743

Mon Dec 22, 2014 10:42 am

TotalMoop View the latest post

No unread posts Streaming video issues

toolmaster

0

167

Wed Dec 17, 2014 5:53 pm

toolmaster View the latest post

No unread posts Linkstation LS410 3 To not detected after TFTP Boot

stephanel7531

1

333

Mon Dec 15, 2014 3:04 am

oxygen8 View the latest post

No unread posts Anonymous FTP

Jeffesmi

0

151

Wed Dec 10, 2014 11:39 pm

Jeffesmi View the latest post

No unread posts LS-X3.0TL Stuck With 2 & 5 Flashing.

Eliasderby

1

308

Fri Dec 05, 2014 12:13 am

Eliasderby View the latest post

No unread posts LS-XL blinking blue light

sherio1000

6

355

Sat Nov 29, 2014 7:25 pm

sherio1000 View the latest post

No unread posts LS-X2.0TL-EU Problems

paddie

0

162

Tue Nov 25, 2014 9:39 am

paddie View the latest post

No unread posts Noob neads help with access permissions

selkov

0

131

Sat Nov 22, 2014 10:40 pm

selkov View the latest post

No unread posts find ip of ls-xl drive

sherio1000

1

133

Sat Nov 22, 2014 8:40 am

oxygen8 View the latest post

No unread posts Loosing file properties when copying from Windows 7 to Share

MrDavo

2

261

Mon Nov 10, 2014 5:18 am

MrDavo View the latest post

No unread posts Synology DSM on Buffalo

ChiefWiggum

0

435

Sat Nov 01, 2014 12:19 pm

ChiefWiggum View the latest post

No unread posts TFTP image for LinkStation 420

wingtse

1

355

Fri Oct 31, 2014 10:16 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts LinkStation 400 Series: deluge + couchpotato + sickbeard

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

shadowro1999

17

2091

Thu Oct 16, 2014 3:16 pm

shadowro1999 View the latest post

No unread posts /etc/nas_feature from LS-WXL

xoy74

4

667

Thu Oct 09, 2014 12:37 pm

xoy74 View the latest post

No unread posts Support for Linkstation Pro and Linkstation Live

noone

1

242

Tue Oct 07, 2014 3:45 pm

kenatonline View the latest post

No unread posts LS421 modify initrd to get extra features

trieutan

7

1419

Sat Sep 20, 2014 10:54 am

sairy View the latest post

No unread posts Nas Buffalo LinkStation 421E wont power up broken?

kieransedgwick

0

259

Tue Sep 16, 2014 9:55 pm

kieransedgwick View the latest post

No unread posts LS421 DE Not Getting Detected in my network

anksleo

2

482

Mon Sep 01, 2014 9:09 am

anksleo View the latest post

No unread posts Automatic upload fails

Pejacobsen

0

293

Sat Aug 23, 2014 10:30 am

Pejacobsen View the latest post

No unread posts Need help to install Pyload on LS421DE

sairy

0

404

Fri Aug 15, 2014 5:43 pm

sairy View the latest post

No unread posts Installing Minidlna onto LS-XHL

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

wholly

27

6462

Thu Aug 14, 2014 6:13 am

sairy View the latest post

No unread posts LS421DE Not Booting

blairfrischx

1

333

Sat Aug 09, 2014 6:22 pm

sairy View the latest post

No unread posts Does the FW upgrade destroy the data arrays?

ilap

2

276

Sat Aug 09, 2014 8:01 am

ilap View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 416 topics ]  Go to page 1 2 3 4 59 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited