Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sat Jul 21, 2018 10:32 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  [ 291 topics ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 6 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No unread posts Thanks & Goodbye (soon!)

in Everything else

timtimred

12

23351

Thu Sep 10, 2015 1:30 pm

mindbender View the latest post

No unread posts Maintenance this weekend 16/17th November 2013

in Everything else

timtimred

0

12305

Sun Nov 17, 2013 4:24 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Donation Drive 2013

in Everything else

timtimred

0

22721

Sun Aug 12, 2012 8:52 pm

timtimred View the latest post

No unread posts Buffalo Wiki Login Changes

in Everything else

timtimred

1

34145

Fri Sep 30, 2011 11:40 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Main Portal - Back To Wiki!

in Everything else

timtimred

0

33154

Sat Mar 26, 2011 1:29 am

timtimred View the latest post

No unread posts Developer upload access, gpl.nas-central.org upload access

in Everything else

timtimred

3

41764

Sun Dec 28, 2008 3:57 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Logging and managing web site issues and software bugs

in Everything else

timtim

0

34139

Sat Dec 27, 2008 3:29 am

timtim View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. FORUM AND WIKI RULES

in Everything else

Editor

0

36838

Sat Apr 14, 2007 2:16 pm

Editor View the latest post

Topics
No unread posts Pulled drives from LS-Pro Duo, how to restore to sell?

jaguarphd

3

2185

Thu Oct 03, 2013 9:31 pm

faffer View the latest post

No unread posts [LS PRO DUO] How dead is my box ?

FooBar

3

2428

Thu Oct 03, 2013 3:56 pm

xhakerek View the latest post

No unread posts Hi

faffer

9

1834

Tue Sep 17, 2013 9:21 am

faffer View the latest post

No unread posts DLNA streaming to Sony BDP-S390

xbaliff22

4

1625

Tue Aug 13, 2013 3:50 am

xbaliff22 View the latest post

No unread posts Swap drives between LS Duo and LS Pro Duo

stayloa

3

1516

Fri Jul 19, 2013 12:07 pm

kenatonline View the latest post

No unread posts ls-w1.0tgl/r1 missing firmware and acp_state_failure

bitsmythe

1

2020

Wed Jun 05, 2013 10:09 pm

bitsmythe View the latest post

No unread posts Bricked?? Hope not...

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

BCinNYC

15

4439

Sat May 11, 2013 10:30 pm

VolleMelk View the latest post

No unread posts OpenVPN: Tun problems

VolleMelk

7

2658

Wed May 01, 2013 6:49 pm

VolleMelk View the latest post

No unread posts Raid1 and reboot problem after changing both HDDs

VeMiNor

1

1228

Sun Apr 14, 2013 5:50 pm

stonie View the latest post

No unread posts Kernel upgrade failed

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

VolleMelk

21

3832

Sat Apr 13, 2013 6:23 am

kenatonline View the latest post

No unread posts LSUpdater didn't find the NAS

Slartibartfas

1

1150

Thu Apr 11, 2013 10:45 pm

VolleMelk View the latest post

No unread posts Trouble Accessing Share on LS Pro Duo (LS-W2.0TGL/R1-V3)

SoonerLater

1

1195

Tue Apr 02, 2013 9:03 pm

curlyeng View the latest post

No unread posts No frimware - ACP_STATE_FAILURE when trying to flash it

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

naster

22

18979

Thu Mar 21, 2013 6:54 pm

nishantmenon View the latest post

No unread posts backup ls-wtgl to ls-wxl

davidaugustus

0

939

Wed Jan 16, 2013 11:55 pm

davidaugustus View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. updte CloudStation CS-WV with LinkStation Pro Duo firmware

refaatae

1

1502

Sun Jan 06, 2013 11:19 am

kenatonline View the latest post

No unread posts How to change both HDDs in a LS Pro Duo...?

Charles

14

16871

Sun Dec 09, 2012 3:16 am

noblesgroup View the latest post

No unread posts Formatting Problems

Uaddy

0

973

Thu Dec 06, 2012 6:43 pm

Uaddy View the latest post

No unread posts Mounting internal HD manually - HELP! [Linkstation LS]

averagemale

0

902

Sun Dec 02, 2012 5:54 pm

averagemale View the latest post

No unread posts Newbie needs help with an unresponsive LinkStation Pro Duo

arkascha

2

1508

Tue Nov 20, 2012 9:18 pm

arkascha View the latest post

No unread posts buffalo terastation raid 5

ikram

0

1182

Sat Nov 17, 2012 2:28 am

ikram View the latest post

No unread posts Print Server on LS-WTGL/R1 F/W 1.09

mfigueiredo1

0

1120

Fri Sep 14, 2012 2:46 am

mfigueiredo1 View the latest post

No unread posts mounting remote smb share ?

zeroaphex

7

2968

Thu Sep 13, 2012 5:40 am

zeroaphex View the latest post

No unread posts 2.6.22.18-88f6281 cifs.ko

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

arsyan

24

5821

Sat Sep 08, 2012 11:48 am

kenatonline View the latest post

No unread posts Restore of NAS drive...?

monsterduc

7

9118

Fri Aug 17, 2012 8:40 pm

anne62 View the latest post

No unread posts Pro Duo V3 Freelink brick?

exotenks

7

2605

Mon Jul 09, 2012 6:02 pm

stonie View the latest post

No unread posts Buffalonas.com key retrieve

Hypertensivecrisis

1

1868

Mon Jul 09, 2012 1:02 pm

Hypertensivecrisis View the latest post

No unread posts Raid1 error : can i run the linkstation with one disk ?

rebolon

2

2599

Mon May 28, 2012 12:00 pm

rebolon View the latest post

No unread posts Pro Duo freezes about every 4-5 hours (LS-WV4.0TL)

jussing

6

2227

Sat May 26, 2012 10:36 pm

jussing View the latest post

No unread posts LS-WTGL/R1 bricked after wrong firmware !?!?

FruttiFresh

3

2133

Fri May 11, 2012 7:52 pm

Stelsz View the latest post

No unread posts I want to know before bying "Duo - LS-WXL/R1" is it loud?

shaker82

1

1103

Sat Apr 28, 2012 6:51 am

kenatonline View the latest post

No unread posts LS-WTGL Auto power query (Mac)

tomc3

4

5381

Thu Apr 26, 2012 11:22 am

andre View the latest post

No unread posts Trouble adding second hdd to my linkstation pro duo LS-WX1.0

sammybe

1

1908

Mon Apr 23, 2012 11:57 am

stonie View the latest post

No unread posts Nur noch die unterste LED (LAN LED) leuchtet dauerhaft

teben

2

1217

Wed Mar 21, 2012 2:37 pm

FruttiFresh View the latest post

No unread posts Data Recovery help :( URGENT ... :(

cyberazi

9

2366

Thu Mar 08, 2012 2:46 pm

stonie View the latest post

No unread posts SSH and SFTP

duffymoon

3

3283

Thu Mar 01, 2012 3:12 pm

icweener View the latest post

No unread posts LS-WTGL/R1 + Freelink + torrent?

MySelf

4

2070

Thu Jan 26, 2012 10:13 pm

rzr View the latest post

No unread posts [HELP]Can LS Pro Duo works with only one harddisk?

narumi

3

1625

Sun Dec 04, 2011 4:28 am

rzr View the latest post

No unread posts iSCSI on the Duo

madas

2

1238

Sun Dec 04, 2011 4:25 am

rzr View the latest post

No unread posts tun/tap device support with stockkernel/firmware?

lephisto

3

1580

Sun Dec 04, 2011 4:20 am

rzr View the latest post

No unread posts [solved] Freelink @ LS Pro Duo

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 4 5 6 ]

prodigy7

78

21828

Thu Dec 01, 2011 11:51 pm

rzr View the latest post

No unread posts free your pro duo (armel, lenny, 2.6.30) [v0.2b]

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 ]

ahorn

43

16330

Thu Dec 01, 2011 10:46 pm

rzr View the latest post

No unread posts LS Duo with firmware 1.54 - current session has expired

guguenth

5

3620

Tue Nov 29, 2011 1:12 pm

rzr View the latest post

No unread posts Upgrading UBoot to get a netconsole

ceswiedler

1

1337

Tue Nov 29, 2011 3:08 am

rzr View the latest post

No unread posts Pro Duo serial port

themel

2

2092

Sun Nov 27, 2011 3:33 pm

rzr View the latest post

No unread posts need help installing 2nd HDD into my ls pro duo

cyberazi

2

1092

Fri Nov 25, 2011 11:35 pm

rzr View the latest post

No unread posts Using Linkstation Pro Duo as a backup server

tauflux

0

1514

Mon Nov 14, 2011 10:53 pm

tauflux View the latest post

No unread posts LS-W1.0TGL fw 3.09

emarinuk

1

1257

Sun Oct 30, 2011 5:28 pm

tauflux View the latest post

No unread posts Flash Failed "LS-W2.0TGL/R1"

CaptRon

10

4717

Tue Sep 27, 2011 12:54 pm

CaptRon View the latest post

No unread posts replace busted disk

janskey

2

1371

Sat Sep 24, 2011 8:12 pm

janskey View the latest post

No unread posts LS-W1.0TGL/R1.R meldet "nicht formatiert" / "not formated"

catt0011

1

1506

Sun Sep 04, 2011 12:33 pm

kenatonline View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 291 topics ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 6 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited