Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sat May 30, 2015 11:35 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  [ 279 topics ]  Go to page 1 2 3 4 5 6 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No unread posts Thanks & Goodbye (soon!)

in Everything else

timtimred

8

10977

Sat Apr 18, 2015 7:52 am

awesome View the latest post

No unread posts Maintenance this weekend 16/17th November 2013

in Everything else

timtimred

0

7782

Sun Nov 17, 2013 4:24 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Donation Drive 2013

in Everything else

timtimred

0

17949

Sun Aug 12, 2012 8:52 pm

timtimred View the latest post

No unread posts Buffalo Wiki Login Changes

in Everything else

timtimred

2

28709

Wed Nov 19, 2014 9:11 am

lepord155 View the latest post

No unread posts NAS-Central Main Portal - Back To Wiki!

in Everything else

timtimred

1

28093

Sat Apr 18, 2015 2:26 pm

lizamare View the latest post

No unread posts Developer upload access, gpl.nas-central.org upload access

in Everything else

timtimred

3

35543

Sun Dec 28, 2008 3:57 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Logging and managing web site issues and software bugs

in Everything else

timtim

0

29345

Sat Dec 27, 2008 3:29 am

timtim View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. FORUM AND WIKI RULES

in Everything else

Editor

0

31953

Sat Apr 14, 2007 2:16 pm

Editor View the latest post

Topics
No unread posts How i installed Transmission + Flexget + RSS Cron on LS-WXL

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

mcgoo

16

12262

Sun Apr 19, 2015 8:21 pm

robertokl View the latest post

No unread posts Theoretically uploaded wrong firmware version - am I toast?

tgp1994

0

81

Tue Apr 07, 2015 6:45 pm

tgp1994 View the latest post

No unread posts Media PLayer to access NAS?

spec07

1

349

Mon Apr 06, 2015 6:31 am

jez View the latest post

No unread posts adding arbitrary binary to autostart

jevaboy

1

100

Mon Apr 06, 2015 5:02 am

jez View the latest post

No unread posts too many bad sectors

diegolaz

0

89

Mon Mar 02, 2015 9:18 pm

diegolaz View the latest post

No unread posts Linkstation LSV20TL stuck while booting with 7 RED LED blinks

rgirish

5

126

Thu Feb 12, 2015 7:32 am

oxygen8 View the latest post

No unread posts ls-w2.0tgl/r1 with two 4tb drives

porterj5

5

506

Sat Jan 17, 2015 9:38 pm

porterj5 View the latest post

No unread posts Red '!' flashing 7 times

Adam231

3

278

Tue Jan 13, 2015 10:16 pm

rzr View the latest post

No unread posts Network Printing

faffer

1

456

Sat Jan 03, 2015 1:00 pm

rzr View the latest post

No unread posts Trying to build new to me LS Pro Duo

smitj02

5

1100

Sat Jan 03, 2015 12:58 pm

rzr View the latest post

No unread posts ls-w1.0tgl/r1 Stuck replacing both hard drives

lookslikerain

5

901

Sat Jan 03, 2015 12:57 pm

rzr View the latest post

No unread posts Debian on LS Pro Duo

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 ]

frodeseverin

35

11216

Sat Jan 03, 2015 12:49 pm

rzr View the latest post

No unread posts Upgrade/replace LS-WTGL/R1-V3 F/W 3.09 hard drives Raid1

rrrccc01

2

1309

Sat Jan 03, 2015 12:46 pm

rzr View the latest post

No unread posts Using NAS share as home directory for AD domain

bluNAS

0

116

Tue Dec 23, 2014 6:12 pm

bluNAS View the latest post

No unread posts BUFFALO (LS-W2.0TGL/R1) 6 red blinking lights

davemack63dog

0

280

Thu Oct 16, 2014 11:08 am

davemack63dog View the latest post

No unread posts RAID 1 array gone - how to recover data?

juerg

7

380

Sat Sep 20, 2014 10:35 pm

juerg View the latest post

No unread posts Added a DNS address and now can't connect....

TheCardMan

1

167

Sat Sep 13, 2014 6:54 am

kenatonline View the latest post

No unread posts Trying to learn about Trashbox function

TheCardMan

0

253

Fri Sep 12, 2014 5:13 pm

TheCardMan View the latest post

No unread posts Error starting NFS on Pro Duo

tomr8166

2

275

Wed Aug 06, 2014 8:28 pm

rzr View the latest post

No unread posts LS-W1.0TGL/R1 not found on network

nitrino

0

331

Sat Jun 21, 2014 11:23 am

nitrino View the latest post

No unread posts Trying to get unfs3 running on LS-WVL Pro Duo

tomr8166

1

242

Thu Jun 19, 2014 6:09 am

oxygen8 View the latest post

No unread posts Update from scratch failure

fuzebest

14

2288

Sat Mar 29, 2014 4:09 pm

rzr View the latest post

No unread posts Max HDD size in Linkstation Pro Duo

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

xoy74

16

7446

Sat Mar 29, 2014 3:56 pm

rzr View the latest post

No unread posts Is their a way to get access to a SSH client or install one?

dsnowdon

3

473

Sat Mar 22, 2014 2:01 pm

kenatonline View the latest post

No unread posts NAS Navigator Crashes

cacace

9

4043

Mon Feb 10, 2014 6:33 pm

baronrouge View the latest post

No unread posts Active Directory Domain Users User/Pass does not work

cpmerchant

2

901

Fri Feb 07, 2014 8:49 pm

Bobbys9 View the latest post

No unread posts Dummies guide to LS PRO DUO LS-W2.0TGL/R1-EU

trevorrross

2

770

Fri Feb 07, 2014 11:11 am

kenatonline View the latest post

No unread posts Attachment(s) Serial @ Pro Duo

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 4 ]

prodigy7

50

11764

Thu Feb 06, 2014 10:18 pm

rzr View the latest post

No unread posts Sub-directory permissions

cpmerchant

0

457

Sat Dec 14, 2013 8:00 pm

cpmerchant View the latest post

No unread posts Help in NJ Installing Custom FW/Transmission Client

fronc

0

711

Tue Dec 10, 2013 5:56 am

fronc View the latest post

No unread posts Rebuilding LS Pro Duo

faffer

2

1041

Sun Oct 27, 2013 5:21 am

faffer View the latest post

No unread posts LS-W2.0TGL/R1-V3 -- Admin Page Missing

SoonerLater

1

1088

Sun Oct 27, 2013 4:10 am

faffer View the latest post

No unread posts linkstation pro duo shared folder

budgirl

0

415

Mon Oct 21, 2013 8:40 pm

budgirl View the latest post

No unread posts Help with LS Pro Duo + Web Server + Other Hosting Services

pyraxiate

1

570

Fri Oct 18, 2013 6:29 pm

pyraxiate View the latest post

No unread posts Pulled drives from LS-Pro Duo, how to restore to sell?

jaguarphd

3

934

Thu Oct 03, 2013 9:31 pm

faffer View the latest post

No unread posts [LS PRO DUO] How dead is my box ?

FooBar

3

1513

Thu Oct 03, 2013 3:56 pm

xhakerek View the latest post

No unread posts Hi

faffer

9

920

Tue Sep 17, 2013 9:21 am

faffer View the latest post

No unread posts DLNA streaming to Sony BDP-S390

xbaliff22

4

828

Tue Aug 13, 2013 3:50 am

xbaliff22 View the latest post

No unread posts Swap drives between LS Duo and LS Pro Duo

stayloa

3

814

Fri Jul 19, 2013 12:07 pm

kenatonline View the latest post

No unread posts ls-w1.0tgl/r1 missing firmware and acp_state_failure

bitsmythe

1

1182

Wed Jun 05, 2013 10:09 pm

bitsmythe View the latest post

No unread posts Bricked?? Hope not...

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

BCinNYC

15

2422

Sat May 11, 2013 10:30 pm

VolleMelk View the latest post

No unread posts OpenVPN: Tun problems

VolleMelk

7

1613

Wed May 01, 2013 6:49 pm

VolleMelk View the latest post

No unread posts Raid1 and reboot problem after changing both HDDs

VeMiNor

1

717

Sun Apr 14, 2013 5:50 pm

stonie View the latest post

No unread posts Kernel upgrade failed

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

VolleMelk

21

2273

Sat Apr 13, 2013 6:23 am

kenatonline View the latest post

No unread posts LSUpdater didn't find the NAS

Slartibartfas

1

701

Thu Apr 11, 2013 10:45 pm

VolleMelk View the latest post

No unread posts Trouble Accessing Share on LS Pro Duo (LS-W2.0TGL/R1-V3)

SoonerLater

1

766

Tue Apr 02, 2013 9:03 pm

curlyeng View the latest post

No unread posts No frimware - ACP_STATE_FAILURE when trying to flash it

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

naster

22

11613

Thu Mar 21, 2013 6:54 pm

nishantmenon View the latest post

No unread posts backup ls-wtgl to ls-wxl

davidaugustus

0

528

Wed Jan 16, 2013 11:55 pm

davidaugustus View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. updte CloudStation CS-WV with LinkStation Pro Duo firmware

refaatae

1

914

Sun Jan 06, 2013 11:19 am

kenatonline View the latest post

No unread posts How to change both HDDs in a LS Pro Duo...?

Charles

14

11385

Sun Dec 09, 2012 3:16 am

noblesgroup View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 279 topics ]  Go to page 1 2 3 4 5 6 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited