Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Thu Dec 14, 2017 9:53 pm

All times are UTC+01:00


 
 Forum   Topics   Posts   Last post 
No unread posts
No unread posts
LS 1 / Kurobox HD

469

3467

Re: LS1 trouble

Thu Aug 08, 2013 8:50 am

BenElliott View the latest post

No unread posts
No unread posts
LS HG / LS HS / Kurobox HG

Discussion related to the Linkstation HG and Linkstation HS hardware

681

6325

Re: Partitions on my HGLAN-30…

Wed May 20, 2015 11:29 am

Gasima View the latest post

No unread posts
No unread posts
TS and TS-HS

Discussion related to the Terastation and Terastation HS hardware

505

3063

Re: HD-H1 Dies on Boot, Five …

Fri Dec 01, 2017 6:46 pm

garrman View the latest post

No unread posts
No unread posts
TS Pro v1

287

1702

vfs_init_custom fails

Fri Jan 06, 2017 6:56 pm

rimorob View the latest post




Post new topic  [ 163 topics ]  Go to page 1 2 3 4 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No unread posts Thanks & Goodbye (soon!)

in Everything else

timtimred

12

21318

Thu Sep 10, 2015 1:30 pm

mindbender View the latest post

No unread posts Maintenance this weekend 16/17th November 2013

in Everything else

timtimred

0

11379

Sun Nov 17, 2013 4:24 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Donation Drive 2013

in Everything else

timtimred

0

21745

Sun Aug 12, 2012 8:52 pm

timtimred View the latest post

No unread posts Buffalo Wiki Login Changes

in Everything else

timtimred

1

32993

Fri Sep 30, 2011 11:40 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Main Portal - Back To Wiki!

in Everything else

timtimred

0

32198

Sat Mar 26, 2011 1:29 am

timtimred View the latest post

No unread posts Developer upload access, gpl.nas-central.org upload access

in Everything else

timtimred

3

40608

Sun Dec 28, 2008 3:57 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Logging and managing web site issues and software bugs

in Everything else

timtim

0

33229

Sat Dec 27, 2008 3:29 am

timtim View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. FORUM AND WIKI RULES

in Everything else

Editor

0

35872

Sat Apr 14, 2007 2:16 pm

Editor View the latest post

Topics
No unread posts Problems installing torrentflux

kuroobi2011

13

4059

Mon Jun 27, 2016 11:11 am

millahjovich View the latest post

No unread posts HD-H250LAN, LS1

IanBall

0

1167

Tue Mar 15, 2016 5:23 pm

IanBall View the latest post

No unread posts Resurrect a dead RAID set.

richramos

1

408

Sat Jan 23, 2016 11:50 am

richramos View the latest post

No unread posts Setting up web access on a LS220

HolmesLane

0

2050

Fri Aug 07, 2015 12:00 pm

HolmesLane View the latest post

No unread posts Problem with new drive and CS-X1.0 TL

Crimsonknight3

2

777

Thu Jun 25, 2015 7:38 am

Liganess View the latest post

No unread posts Buffalo LS-WSL782 Can't connect with Windows 7

DoctorKeo

2

1139

Sat May 30, 2015 8:53 am

Lordduinz View the latest post

No unread posts Not connected problem : stops transfering files

Tromal

1

739

Mon Apr 27, 2015 3:36 am

duchatel83 View the latest post

No unread posts Access to NAS drive on different Subnet

tys

3

1863

Tue Nov 18, 2014 9:23 pm

acastro75 View the latest post

No unread posts No access after EM-Mode reflash (LS-VL)

Muecke

1

796

Sun Aug 03, 2014 11:14 am

Muecke View the latest post

No unread posts LS420D Linkstation compatible UPS

Space86

0

773

Thu Apr 24, 2014 11:58 am

Space86 View the latest post

No unread posts Query on maximum disk capacity for legacy NAS TS-1.0TGL/R5

quadnutter

0

1070

Mon Feb 24, 2014 12:11 pm

quadnutter View the latest post

No unread posts MKV's over 12-13GB stuttering with no audio.

LeeH

0

620

Mon Feb 10, 2014 9:35 am

LeeH View the latest post

No unread posts LS HD-HGLan don't want start normal ....

Mad07

4

1099

Thu Feb 06, 2014 10:04 pm

Mad07 View the latest post

No unread posts EM mode but cannot reflash

Quidnunc

0

1064

Mon Dec 09, 2013 8:21 am

Quidnunc View the latest post

No unread posts TeraStation Pro TS-HTGL Problem

BruceLeeRoy

0

1087

Wed Jul 24, 2013 2:30 pm

BruceLeeRoy View the latest post

No unread posts Don't Network BUFFALO TS-WVHL

pocketbaby

0

803

Tue Jun 04, 2013 10:16 am

pocketbaby View the latest post

No unread posts Python and SabNZBD

hewligun

0

1034

Tue Dec 18, 2012 2:49 am

hewligun View the latest post

No unread posts Couldn't change the IP-address -BUFFALO NAS Navigator2

nirmalgyanwali

0

1274

Mon Dec 03, 2012 12:30 am

nirmalgyanwali View the latest post

No unread posts chkshare, mkshare.sh

jutta

0

920

Mon Aug 27, 2012 9:44 am

jutta View the latest post

No unread posts Testers Needed : Debian 7.0 'Wheezy' PPC tarballs

stonie

0

1095

Sun Jul 08, 2012 4:10 pm

stonie View the latest post

No unread posts LS1 - diag blinking 6 times

Cammy

1

1463

Sun Jul 08, 2012 3:57 pm

stonie View the latest post

No unread posts Please help! HD-H300LAN on Apple network

mrbananabird

5

2087

Mon Jun 11, 2012 8:56 pm

kenatonline View the latest post

No unread posts WebAccess DNS Server Settings

chrome46

2

2190

Wed Apr 25, 2012 1:24 pm

chrome46 View the latest post

No unread posts Folder Created date stuck in 2007 Linkstation Live

madmat01

0

943

Tue Mar 13, 2012 3:07 pm

madmat01 View the latest post

No unread posts Terasearch function limitation

stanleymyc

1

1253

Thu Feb 16, 2012 1:30 am

stanleymyc View the latest post

No unread posts General Question about replacing a failed Drive

dbarry722

1

1264

Wed Dec 28, 2011 8:33 pm

itimpi View the latest post

No unread posts LS-VA.OTLJ

haha1789

2

1299

Mon Dec 12, 2011 9:17 am

kenatonline View the latest post

No unread posts Installed a new drive, now how do I recover my data?

arnoldfree

3

6920

Sat Dec 10, 2011 1:50 am

ipigney View the latest post

No unread posts Terastation HS all 4 Red LEDs are blinking -

matthiasr

1

1273

Sat Sep 03, 2011 9:36 am

itimpi View the latest post

No unread posts Desire to upgrade HD-HG400LAN Linkstation to latest Debian

MungoH

1

2130

Sun Aug 14, 2011 3:12 am

ramuk View the latest post

No unread posts web access problems

crazydave

0

1128

Wed Aug 10, 2011 4:27 am

crazydave View the latest post

No unread posts Linkstation HG boots from Warm but not Cold - help please.

MungoH

8

2494

Sun Aug 07, 2011 1:56 pm

MungoH View the latest post

No unread posts Anyone want my PPC Linkstation?

watusimoto

4

1593

Thu Aug 04, 2011 2:26 am

watusimoto View the latest post

No unread posts scrambled network

crazydave

5

1726

Wed Aug 03, 2011 10:20 am

kenatonline View the latest post

No unread posts Linkstation DH500GL with Twonky Server Disconnecting

LS1Zedder

0

1264

Mon Aug 01, 2011 11:59 pm

LS1Zedder View the latest post

No unread posts HD error on Buffalo LinkStation HS-DHGL

synderen

1

1581

Fri Jul 29, 2011 11:33 am

crazydave View the latest post

No unread posts ACP_Commander timesout *after* finding Linkstation HS-DGL

ipt555

1

1815

Fri Jul 22, 2011 6:34 am

kenatonline View the latest post

No unread posts VPN installation service

woneeza

0

1253

Mon Apr 11, 2011 12:45 pm

woneeza View the latest post

No unread posts LinkStation Backup Issues - rsync errors and failed backups

electroweb

0

2167

Sun Feb 06, 2011 12:36 pm

electroweb View the latest post

No unread posts Recent Gentoo Image?

kuroguy

2

1634

Tue Jan 25, 2011 11:59 pm

stonie View the latest post

No unread posts Samba 3.5.6 for TeraStation PPC?

antek73

5

2104

Sat Jan 15, 2011 12:01 pm

antek73 View the latest post

No unread posts OpenTeraDev_v3 MakeSpace script destroys install

antek73

2

1406

Wed Dec 22, 2010 8:11 pm

antek73 View the latest post

No unread posts LS and Revo

staro30

2

1333

Sun Nov 21, 2010 7:56 am

kenatonline View the latest post

No unread posts I unshared key company files and data.

douggilmore

1

1255

Thu Nov 04, 2010 9:07 am

kenatonline View the latest post

No unread posts E06 Lost Boot Image HS-DHTGL/R5

Querdenker28

0

1391

Tue Nov 02, 2010 8:20 pm

Querdenker28 View the latest post

No unread posts TeraStation ES / TS-XEL SSH access

rpug

1

1783

Wed Sep 29, 2010 5:41 pm

itimpi View the latest post

No unread posts Auto switch shuts down

fiercertonks

1

1457

Sat Jul 17, 2010 7:16 am

kenatonline View the latest post

No unread posts Using my Linkstation for backup in the house next door.

nettmester

0

1236

Mon May 31, 2010 5:15 pm

nettmester View the latest post

No unread posts Lenny Install on LS1 PPC

KiwiKen

4

1977

Thu May 27, 2010 12:10 pm

KiwiKen View the latest post

No unread posts Nightmare following wiki instruction (newb warning)

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

minimoo

15

4942

Sun May 02, 2010 3:40 pm

andre View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 163 topics ]  Go to page 1 2 3 4 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited