Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Wed May 23, 2018 4:31 am

All times are UTC+01:00


 
 Forum   Topics   Posts   Last post 
No unread posts
No unread posts
LS 1 / Kurobox HD

469

3467

Re: LS1 trouble

Thu Aug 08, 2013 8:50 am

BenElliott View the latest post

No unread posts
No unread posts
LS HG / LS HS / Kurobox HG

Discussion related to the Linkstation HG and Linkstation HS hardware

681

6325

Re: Partitions on my HGLAN-30…

Wed May 20, 2015 11:29 am

Gasima View the latest post

No unread posts
No unread posts
TS and TS-HS

Discussion related to the Terastation and Terastation HS hardware

507

3076

Re: How to change network set…

Sun Mar 18, 2018 9:36 am

K2teknik View the latest post

No unread posts
No unread posts
TS Pro v1

287

1702

vfs_init_custom fails

Fri Jan 06, 2017 6:56 pm

rimorob View the latest post




Post new topic  [ 163 topics ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No unread posts Thanks & Goodbye (soon!)

in Everything else

timtimred

12

22802

Thu Sep 10, 2015 1:30 pm

mindbender View the latest post

No unread posts Maintenance this weekend 16/17th November 2013

in Everything else

timtimred

0

11971

Sun Nov 17, 2013 4:24 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Donation Drive 2013

in Everything else

timtimred

0

22364

Sun Aug 12, 2012 8:52 pm

timtimred View the latest post

No unread posts Buffalo Wiki Login Changes

in Everything else

timtimred

1

33675

Fri Sep 30, 2011 11:40 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Main Portal - Back To Wiki!

in Everything else

timtimred

0

32807

Sat Mar 26, 2011 1:29 am

timtimred View the latest post

No unread posts Developer upload access, gpl.nas-central.org upload access

in Everything else

timtimred

3

41351

Sun Dec 28, 2008 3:57 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Logging and managing web site issues and software bugs

in Everything else

timtim

0

33801

Sat Dec 27, 2008 3:29 am

timtim View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. FORUM AND WIKI RULES

in Everything else

Editor

0

36506

Sat Apr 14, 2007 2:16 pm

Editor View the latest post

Topics
No unread posts HGLAN-400 and JBOD (closed)

mclassic

1

1249

Wed Mar 10, 2010 11:21 pm

mclassic View the latest post

No unread posts broken portage

kuroguy

0

1128

Sun Jan 31, 2010 3:49 am

kuroguy View the latest post

No unread posts LS-CHL90E Media Server Refresh Problem

Wrafe

0

1203

Tue Jan 26, 2010 10:16 pm

Wrafe View the latest post

No unread posts XFS filesysetm will not mount - what should i do next?

thereza

7

3839

Tue Jan 05, 2010 10:14 pm

itimpi View the latest post

No unread posts Im tired of the Linkstation Live is the Pro any better?

cessna1466u

0

1005

Mon Dec 14, 2009 8:27 pm

cessna1466u View the latest post

No unread posts What is this error?

cessna1466u

1

1282

Mon Dec 14, 2009 8:24 pm

cessna1466u View the latest post

No unread posts Advice needed on OS/Firmware for LS1 PPC with uboot

KiwiKen

0

995

Mon Nov 30, 2009 11:21 pm

KiwiKen View the latest post

No unread posts Errors while upgrading Freelink v1.11 to the 2.6 kernel

KiwiKen

3

1766

Wed Nov 25, 2009 9:12 pm

andre View the latest post

No unread posts Web Access Media Streaming - Help Please

SweetSoccerMoves

0

1016

Mon Nov 09, 2009 5:06 am

SweetSoccerMoves View the latest post

No unread posts Kernel 2.4 or 2.6?

ggiants81

1

1056

Wed Oct 21, 2009 4:23 pm

itimpi View the latest post

No unread posts Foonas-em on the Kuro HG question

mrkrupa

3

1822

Sun Sep 20, 2009 3:27 am

davy_gravy View the latest post

No unread posts [RESOLVED] terastation v1 dead, help please...

johnme

10

4299

Mon Sep 14, 2009 11:34 am

itimpi View the latest post

No unread posts where is vmlinux.binHG ??

blackeye555

6

1948

Wed Sep 09, 2009 4:31 am

blackeye555 View the latest post

No unread posts HG flash chip question - related to LS2 flash problem?

davy_gravy

11

3310

Mon Sep 07, 2009 10:50 pm

harter Zwieback View the latest post

No unread posts Webinstaller question

mrkrupa

7

1947

Tue Sep 01, 2009 8:35 pm

mrkrupa View the latest post

No unread posts Kernel2.6 not loaded, no boot.log

ddicera

4

1556

Mon Aug 17, 2009 4:14 pm

thewitness View the latest post

No unread posts Question: Kurobox HG flash uBoot for install a 2.6.2*-kernel

lier99

6

2626

Mon Aug 17, 2009 1:46 pm

thewitness View the latest post

No unread posts Linkstation Live and Web Page front end

760524mkfa00

0

872

Thu Jun 11, 2009 4:00 pm

760524mkfa00 View the latest post

No unread posts TS - u-boot firmware with JTAG

Riewekooche

11

2431

Tue Jun 09, 2009 2:37 pm

kuroguy View the latest post

No unread posts Linkstation pro crashes after booting for 5 minutes

Lance

8

1746

Mon Jun 01, 2009 12:24 pm

lb_worm View the latest post

No unread posts HD-HLAN FWUpdate-english.exe - does not find my linkstation

decoy5657

1

1011

Thu May 28, 2009 9:10 pm

itimpi View the latest post

No unread posts Turning on telnetd or sshd with HD-HTGL + HS-HTGL (TS)

dpicella

3

1221

Sun May 24, 2009 7:44 am

itimpi View the latest post

No unread posts Debootstrap and now it will not boot (failed to mount /mnt)

Lance

14

2237

Tue May 19, 2009 1:46 am

Lance View the latest post

No unread posts Overclocking TeraStations?

magudaman

5

1349

Thu May 14, 2009 8:09 pm

rbrito View the latest post

No unread posts slower transfer speed w/ newer kernels (PPC)?

davy_gravy

2

1054

Thu May 14, 2009 7:32 pm

rbrito View the latest post

No unread posts Mac os X and NFS with LS

billdlv81

10

2501

Sat May 09, 2009 3:37 pm

andre View the latest post

No unread posts Changing ROM flash back to stock...

davy_gravy

0

883

Fri Apr 10, 2009 5:48 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Terastation hd-h10gl /r5 JTAG help

pipppy1

6

1250

Mon Apr 06, 2009 10:39 pm

itimpi View the latest post

No unread posts kernel nach Update nicht gefunden

swh

1

620

Tue Feb 24, 2009 10:11 pm

andre View the latest post

No unread posts Terastation HD-1.0TGL/R5 lost all users

quofiend

2

953

Tue Feb 03, 2009 8:09 pm

quofiend View the latest post

No unread posts TeraStation TS-2.0TGL/R5 bricked hard

legaultp1

12

3661

Mon Feb 02, 2009 5:37 pm

legaultp1 View the latest post

No unread posts Running a PXE boot server

beachcomp

4

1766

Mon Feb 02, 2009 6:28 am

lb_worm View the latest post

No unread posts Terastation PRO & iSeries Access

JoeKauffman

4

1084

Tue Jan 27, 2009 6:38 pm

JoeKauffman View the latest post

No unread posts Terastation and Home Server firmware

paolinop

2

1263

Wed Jan 21, 2009 5:37 am

paolinop View the latest post

No unread posts Terastation not reachable at all

Sebzap

4

1626

Sat Jan 10, 2009 5:48 pm

Sebzap View the latest post

No unread posts FTP-Server with Linkstation HD-HLAN29F and dynamic IP ?

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

Alain

29

4049

Tue Dec 30, 2008 5:42 pm

Alain View the latest post

No unread posts RAID5 monthly scan and hdderr.log

Hairston

1

863

Tue Dec 02, 2008 5:25 pm

Hairston View the latest post

No unread posts Terastation Data Recovery

psanon

0

619

Sat Nov 29, 2008 4:06 pm

psanon View the latest post

No unread posts View TeraStation Shares from Linux - Ubuntu 8.10

Coastie

1

1570

Sat Nov 29, 2008 4:07 am

Coastie View the latest post

No unread posts TeraStation Brick

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

AFarenci

26

3758

Wed Nov 26, 2008 8:26 pm

AFarenci View the latest post

No unread posts Terastation Pro v1 2TB (PPC)

NicodeNirvi

7

1771

Mon Nov 17, 2008 5:01 pm

tasteman View the latest post

No unread posts Mirroring Terastations: how to switch from RAID5?

TonyLima

1

689

Sun Oct 19, 2008 3:53 am

itimpi View the latest post

No unread posts Replacing Terastation Live drives without hacking

TenCups

0

717

Fri Oct 17, 2008 12:51 am

TenCups View the latest post

No unread posts Raid 5 - Replaced wrong Disk

AFarenci

7

3180

Tue Oct 07, 2008 7:16 am

AFarenci View the latest post

No unread posts Strange issue with Terstation

jumpup

6

971

Wed Oct 01, 2008 3:39 pm

jumpup View the latest post

No unread posts Terastation Pro II (ARM) running i386 binaries?

zigzag930

0

553

Tue Sep 23, 2008 3:28 pm

zigzag930 View the latest post

No unread posts Linkstation tipped over now have red lights !!! HELP !!!!

D34N

1

963

Mon Sep 22, 2008 10:34 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Linkstation HD-H250LAN Firmware Flash Failure.. Please help?

NoodleMcTwoodle

7

3686

Wed Sep 17, 2008 4:57 pm

NoodleMcTwoodle View the latest post

No unread posts newer version of fsck for openlink LS1

paulhendriks

1

600

Wed Sep 17, 2008 12:05 am

davy_gravy View the latest post

No unread posts Please... how to get Terastation Home Server working PS3

darthbane2k

1

1111

Thu Sep 11, 2008 4:01 pm

ramuk View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 163 topics ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited