Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sun Jan 21, 2018 3:25 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  [ 681 topics ]  Go to page Previous 1 2 3 4 514 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No unread posts Thanks & Goodbye (soon!)

in Everything else

timtimred

12

21714

Thu Sep 10, 2015 1:30 pm

mindbender View the latest post

No unread posts Maintenance this weekend 16/17th November 2013

in Everything else

timtimred

0

11497

Sun Nov 17, 2013 4:24 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Donation Drive 2013

in Everything else

timtimred

0

21866

Sun Aug 12, 2012 8:52 pm

timtimred View the latest post

No unread posts Buffalo Wiki Login Changes

in Everything else

timtimred

1

33151

Fri Sep 30, 2011 11:40 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Main Portal - Back To Wiki!

in Everything else

timtimred

0

32317

Sat Mar 26, 2011 1:29 am

timtimred View the latest post

No unread posts Developer upload access, gpl.nas-central.org upload access

in Everything else

timtimred

3

40766

Sun Dec 28, 2008 3:57 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Logging and managing web site issues and software bugs

in Everything else

timtim

0

33348

Sat Dec 27, 2008 3:29 am

timtim View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. FORUM AND WIKI RULES

in Everything else

Editor

0

35989

Sat Apr 14, 2007 2:16 pm

Editor View the latest post

Topics
No unread posts Kernel upgrade to 2.6

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

tenderg

18

2134

Fri Mar 06, 2009 10:24 pm

itimpi View the latest post

No unread posts KuroHG Spare Parts?

stonie

1

568

Wed Mar 04, 2009 2:22 am

davy_gravy View the latest post

No unread posts Kernel 2.6 and HGLAN - Solved

mclassic

8

1518

Sun Mar 01, 2009 6:40 pm

mclassic View the latest post

No unread posts How do you turn off "Allow Anonymity" (For FTP)

Catsrules

0

436

Wed Feb 25, 2009 10:59 pm

Catsrules View the latest post

No unread posts Debian "Lenny" and ext4 on a Kurobox

paulgreg

1

699

Wed Feb 25, 2009 11:51 am

paulgreg View the latest post

No unread posts Bricked my LS-HS (5 Flashes DIAG LED)

Vitani

3

648

Tue Feb 24, 2009 3:35 pm

Vitani View the latest post

No unread posts libc6 Problem with Freelink -Solved

Shady

1

541

Wed Feb 18, 2009 6:59 am

andre View the latest post

No unread posts Recover Debian with screwed up /etc/network/interfaces

haralds

7

994

Wed Feb 11, 2009 9:55 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts LS HS + Drivestation, moving files goes via PC ?

Nogsx3

3

707

Sun Feb 08, 2009 1:34 pm

andre View the latest post

No unread posts foonas-em, why ?

Nogsx3

2

734

Thu Feb 05, 2009 10:05 am

stonie View the latest post

No unread posts HG400 and Freelink Telnet Issue - Please Help!!

mclassic

1

604

Thu Feb 05, 2009 5:39 am

mclassic View the latest post

No unread posts Patch for u-boot 1.2.0

ghz

2

831

Sun Feb 01, 2009 9:45 pm

ghz View the latest post

No unread posts Kurobox HG problems updating the kernel [solved]

Peach

7

1879

Mon Jan 26, 2009 8:19 pm

klawit View the latest post

No unread posts How can i install u-boot on HS-DGL?(with Photos)

hkclbb

7

1143

Sat Jan 24, 2009 1:27 am

itimpi View the latest post

No unread posts HG with Sata Hard drive via converter?

n00bi3z

4

890

Mon Jan 19, 2009 2:47 pm

paulgreg View the latest post

No unread posts Compact Flash to replace internal hard drive

neilt0

2

716

Mon Jan 19, 2009 10:39 am

neilt0 View the latest post

No unread posts Have I bricked my Kurobox HG?

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 ]

eaclark

34

3365

Sat Jan 17, 2009 11:30 am

eaclark View the latest post

No unread posts Some help to re-flash a LS-HG

eidtech

5

925

Tue Jan 13, 2009 1:07 am

itimpi View the latest post

No unread posts Newbie TeraStation HD-HTGL question

smapdi

3

740

Wed Jan 07, 2009 9:15 pm

smapdi View the latest post

No unread posts LS HG Fails to reboot after Freelink

ben2e

3

664

Sun Jan 04, 2009 5:51 pm

lb_worm View the latest post

No unread posts [gentoo] Kurobox HG HDD Led blinking continuosly

Peach

7

1062

Mon Nov 03, 2008 12:35 am

davy_gravy View the latest post

No unread posts Problem with NFS on LS HG

donaldd13

8

1021

Fri Oct 31, 2008 3:29 pm

andre View the latest post

No unread posts Kernel not found after move data to a bigger disk (solved)

elSalmon

0

542

Mon Oct 27, 2008 10:58 pm

elSalmon View the latest post

No unread posts HS hard drive ?

Nogsx3

3

657

Wed Oct 22, 2008 7:02 pm

Nogsx3 View the latest post

No unread posts Linkstation HS 300GL with 6 blinking lights

mailsspam

3

714

Thu Oct 16, 2008 1:03 am

davy_gravy View the latest post

No unread posts converting to foonas

yakumo

2

625

Sun Oct 05, 2008 4:36 pm

yakumo View the latest post

No unread posts JTAG on LS-HS

itimpi

2

586

Tue Sep 30, 2008 4:02 pm

itimpi View the latest post

No unread posts Local access to kurobox/hg

yakumo

6

802

Sun Sep 28, 2008 3:33 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Is it possible to mount a windows share?

svenglar

14

1467

Fri Sep 26, 2008 10:59 am

svenglar View the latest post

No unread posts Internet connection from LS HG not working, although ping OK

PeteAndHisBuffalo

4

781

Fri Sep 19, 2008 10:42 pm

PeteAndHisBuffalo View the latest post

No unread posts Linkstation HS now thinks it is an HG

forrestgump25

1

656

Wed Sep 17, 2008 3:14 am

davy_gravy View the latest post

No unread posts Any good guides out there to recover a linkstation hg ?

ben2e

9

1161

Mon Sep 15, 2008 7:49 am

ben2e View the latest post

No unread posts Firmware updater fails to start

Jon Connell

1

516

Fri Sep 12, 2008 4:21 pm

itimpi View the latest post

No unread posts No space left on device, but File Systems have tons of space

ben2e

3

922

Wed Sep 10, 2008 8:22 am

ben2e View the latest post

No unread posts upgrade to kernel 2.6 problem

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

rayholland

19

2147

Thu Sep 04, 2008 7:01 pm

svenglar View the latest post

No unread posts Linkstation only in EM and refuses to flash correctly

PeteAndHisBuffalo

14

1656

Tue Sep 02, 2008 2:35 am

davy_gravy View the latest post

No unread posts OpenVPN and my LS:HG

svenglar

6

939

Mon Sep 01, 2008 3:47 pm

andre View the latest post

No unread posts HS-D300GL: OpenLink Update interrupted by Vista crash

crossconnexion

1

522

Sat Aug 30, 2008 3:56 am

davy_gravy View the latest post

No unread posts 'Bricked' my LS HS-D300GL... Can anyone help please?

savagej29

3

780

Sat Aug 23, 2008 10:59 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts HG does not power down after Gentoo 2007/11/04 installation

alban

4

851

Fri Aug 22, 2008 7:53 pm

alban View the latest post

No unread posts Cannot boot into EM with uboot 1.2 and 2.4.33.3 firmimg.bin

alban

8

1713

Sat Aug 16, 2008 10:32 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts HG and USB HD mounting

CavesOfTQLT

1

675

Fri Aug 15, 2008 4:31 pm

CavesOfTQLT View the latest post

No unread posts Encrypted Partitions, and Installing modules (FUSE)

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 4 5 ]

ramuk

67

5725

Thu Aug 14, 2008 6:21 pm

andre View the latest post

No unread posts Problems Updating Kernel to 2.6

savagej29

11

1470

Mon Aug 11, 2008 9:58 pm

savagej29 View the latest post

No unread posts HG boot issue.

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

CavesOfTQLT

15

2280

Sun Aug 10, 2008 1:25 pm

andre View the latest post

No unread posts login and password for Gentoo PPC ?

davy_gravy

1

734

Sat Aug 09, 2008 8:23 am

ramuk View the latest post

No unread posts JTAG Programming on Kurobox HG with Openwince JTAG 0.5.1

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

Antiriad

21

4165

Mon Jul 28, 2008 5:42 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Cheap network streaming hardware

Vitani

12

1486

Tue Jul 22, 2008 11:05 am

Vitani View the latest post

No unread posts Kuroguy keeps getting a kernel panic and you get to help

kuroguy

4

752

Tue Jul 22, 2008 5:36 am

flavoie View the latest post

No unread posts DESASTER - I need first 10 bytes of /dev/hda!!!

engst03

11

1142

Sat Jul 19, 2008 10:52 am

engst03 View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 681 topics ]  Go to page Previous 1 2 3 4 514 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited