Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Sun Feb 14, 2016 11:17 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  [ 502 topics ]  Go to page 1 2 3 4 511 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No unread posts Thanks & Goodbye (soon!)

in Everything else

timtimred

12

14998

Thu Sep 10, 2015 1:30 pm

mindbender View the latest post

No unread posts Maintenance this weekend 16/17th November 2013

in Everything else

timtimred

0

8963

Sun Nov 17, 2013 4:24 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Donation Drive 2013

in Everything else

timtimred

0

19256

Sun Aug 12, 2012 8:52 pm

timtimred View the latest post

No unread posts Buffalo Wiki Login Changes

in Everything else

timtimred

1

30172

Fri Sep 30, 2011 11:40 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Main Portal - Back To Wiki!

in Everything else

timtimred

0

29522

Sat Mar 26, 2011 1:29 am

timtimred View the latest post

No unread posts Developer upload access, gpl.nas-central.org upload access

in Everything else

timtimred

3

37215

Sun Dec 28, 2008 3:57 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Logging and managing web site issues and software bugs

in Everything else

timtim

0

30752

Sat Dec 27, 2008 3:29 am

timtim View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. FORUM AND WIKI RULES

in Everything else

Editor

0

33370

Sat Apr 14, 2007 2:16 pm

Editor View the latest post

Topics
No unread posts HD-H1.0TGL/R5 doesn´t work anymore | Filesystem corrupt(?) What to do?

jimstar

0

398

Tue Dec 15, 2015 1:01 pm

jimstar View the latest post

No unread posts Installing TS5200D0402 on Windows server 2012 r2

RicardoP1026

0

537

Sat Jul 11, 2015 4:40 pm

RicardoP1026 View the latest post

No unread posts TS-1.0TGL/R5 and upgrade to bigger drives, once again

glowa

0

586

Fri Apr 24, 2015 10:33 pm

glowa View the latest post

No unread posts HD-H1.0TGL/R5 disable Remain option possible without password?

RockyM

0

216

Thu Mar 05, 2015 6:48 pm

RockyM View the latest post

No unread posts E14 cant mount

Domchin

0

259

Fri Jan 16, 2015 6:29 am

Domchin View the latest post

No unread posts Terastation HD and XFS file/path limit

darkphan

11

2769

Sun Dec 28, 2014 11:38 am

julias4 View the latest post

No unread posts TS-2.0TGL/RG Losing gateway IP

acastro75

0

252

Tue Nov 18, 2014 9:02 pm

acastro75 View the latest post

No unread posts Help - Update firmware - TS-HTGL - Error

thlhqqt

1

409

Sat Aug 23, 2014 9:56 pm

patakilla View the latest post

No unread posts Replace power supply on TS Live with generic ATX power suppl

wdeertz

8

1884

Tue Aug 05, 2014 5:46 pm

raskq View the latest post

No unread posts 4 x 2TB HDD's on TS-HS

dwjp

8

861

Sun Apr 06, 2014 9:09 pm

dwjp View the latest post

No unread posts RAID ARRAY1 E14 can't mount

Woodman

0

969

Thu Feb 06, 2014 5:05 pm

Woodman View the latest post

No unread posts TS-HTGL/R5 1.13 backup

buffy123

2

697

Fri Nov 29, 2013 7:48 pm

buffy123 View the latest post

No unread posts Differential/Incremental Backups do not pick up changes NAS

LucyIntrasource

0

651

Mon Nov 18, 2013 2:11 pm

LucyIntrasource View the latest post

No unread posts TS HD-H1.0TGL/R5 with no LAN, possible to reanimate it?

shuthichi

0

1907

Sat Nov 02, 2013 10:59 am

shuthichi View the latest post

No unread posts howto mount a network drive in the terastation?

shuthichi

1

545

Sun Oct 13, 2013 3:34 pm

kenatonline View the latest post

No unread posts Failed RAID controller on HS-DHTGL/R5

cottinghamm

0

558

Tue Oct 01, 2013 10:03 am

cottinghamm View the latest post

No unread posts TS 5400D1604 DLNA Media Server has got a bug

AiKju

0

555

Sun Sep 22, 2013 9:49 am

AiKju View the latest post

No unread posts TS-H1.0TGL/R5 "System error E04 Can't load Krn1"

rthuey

5

1548

Sat Aug 31, 2013 3:59 am

rthuey View the latest post

No unread posts TS-HTGL/R5 Problem with OS

Zyl

0

472

Thu Aug 29, 2013 12:41 pm

Zyl View the latest post

No unread posts TS5200D SSH?

noizo

0

547

Fri Jul 19, 2013 4:03 pm

noizo View the latest post

No unread posts Exchange: Terastation HD-HTGL - USB-HDD with recovered data

cotty

3

1024

Tue Jul 09, 2013 9:13 pm

cotty View the latest post

No unread posts USB-recovery without working device

mccoy

0

462

Tue Jul 09, 2013 7:59 pm

mccoy View the latest post

No unread posts Terastation 5400D "Boot failed issue"/"Boot from HDD0" stuck

mccoy

0

1043

Tue Jul 09, 2013 7:58 pm

mccoy View the latest post

No unread posts Buffalo Twonky install

excossack

0

535

Sat Jul 06, 2013 5:56 pm

excossack View the latest post

No unread posts Auditing on TS-RH1.0TGL/R5 from Windows XP/7

bhulbert

1

793

Fri May 17, 2013 11:19 pm

oxygen8 View the latest post

No unread posts TS-XEL array in RAID 5 FULL

Maverick1976

0

527

Mon May 13, 2013 10:30 am

Maverick1976 View the latest post

No unread posts HD-H0.6TGL/R5 Max Hard Drive size and other questions

betainfotech

0

674

Tue Apr 16, 2013 3:43 pm

betainfotech View the latest post

No unread posts HS-DHTGL/R5 2.14 Admin Features missing

EEinSTL

1

676

Sun Feb 17, 2013 4:35 pm

ColinTaylor View the latest post

No unread posts HD-H1.0TGL/R5 will not complete RAID check in RAID 5 mode.

garrman

4

2512

Tue Feb 12, 2013 11:56 am

rob1951 View the latest post

No unread posts raid1_mount_error

ikram

0

960

Mon Nov 19, 2012 6:47 am

ikram View the latest post

No unread posts HD-HTGL Can't create emergency boot usb w/ failsafe firmware

maettwurst

3

1579

Sat Nov 10, 2012 5:36 pm

maettwurst View the latest post

No unread posts [Help] An error was detected in the RAID Array

thanhdat9x

2

1996

Tue Jul 10, 2012 4:49 pm

thanhdat9x View the latest post

No unread posts TS-HTGL - Firmware Issues

Psycs

0

1237

Wed Jul 04, 2012 9:08 pm

Psycs View the latest post

No unread posts U-boot on HD-H0.6TGL/R5

gnulnulf

0

749

Tue Jun 19, 2012 8:58 pm

gnulnulf View the latest post

No unread posts TS-RXL NTFS question

fly87

0

801

Wed May 02, 2012 10:29 am

fly87 View the latest post

No unread posts HS-D2.0TGL/R5 - network will not start PLUS flash error?

terafail

0

836

Sun Apr 22, 2012 9:34 am

terafail View the latest post

No unread posts HD-H1.0TGL/R5 diag led continuously flashes 6 times

cnewlander

1

1222

Thu Feb 23, 2012 8:45 am

cnewlander View the latest post

No unread posts TeraStation (HD-HTGL) - 2 mobos suddenly net-unresponsive

bartsimpson

5

1907

Tue Feb 07, 2012 12:14 am

garrman View the latest post

No unread posts Working on SMTP on Terastation.

garrman

0

735

Mon Feb 06, 2012 6:25 am

garrman View the latest post

No unread posts Anyone have SMTP Authentication Working on a HD-HTGL?

garrman

0

836

Wed Jan 18, 2012 11:02 pm

garrman View the latest post

No unread posts 4 red lights, loss of access to share on TeraStation Home

adrianmarsh

8

1867

Mon Dec 26, 2011 1:43 pm

adrianmarsh View the latest post

No unread posts HS-DHTGL/R5 2.14 possable disk isue

ltodd2

0

1217

Fri Dec 23, 2011 8:45 pm

ltodd2 View the latest post

No unread posts BUFFALO TeraStation HD-H1.0TGL/R5 NAS 4 IDE convert to SATA

plaver

4

2702

Mon Dec 12, 2011 10:35 am

ipigney View the latest post

No unread posts HS with "hacked" firmware shows some Japanese web pages

ipigney

3

1242

Sat Dec 10, 2011 9:42 am

itimpi View the latest post

No unread posts SNMP

WizardFusion

13

4622

Thu Nov 17, 2011 5:09 pm

psaxelby View the latest post

No unread posts TeraStation 4x250GB - Shuts Down & Disc 2 RED status/full?

aamproductions

7

2663

Wed Nov 09, 2011 3:57 am

aamproductions View the latest post

No unread posts Problem with my TS-RHTGL/R5 F/W 1.33 and the Recyle bin

RobDust

0

1138

Sun Aug 28, 2011 4:21 pm

RobDust View the latest post

No unread posts TeraStation 4x250GB to 4x500GB upgrade

aamproductions

9

5449

Thu Aug 18, 2011 10:45 pm

itimpi View the latest post

No unread posts Found a TS-H1.0TGL for sale with no hdds...

Tae

5

1587

Tue Aug 09, 2011 3:18 pm

itimpi View the latest post

No unread posts Help anyone please?? JTAG recoveries??

3dmagic

4

1333

Sun Jul 17, 2011 12:28 am

3dmagic View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 502 topics ]  Go to page 1 2 3 4 511 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited