Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Mon Jun 18, 2018 6:41 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  [ 469 topics ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 610 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No unread posts Thanks & Goodbye (soon!)

in Everything else

timtimred

12

23052

Thu Sep 10, 2015 1:30 pm

mindbender View the latest post

No unread posts Maintenance this weekend 16/17th November 2013

in Everything else

timtimred

0

12133

Sun Nov 17, 2013 4:24 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Donation Drive 2013

in Everything else

timtimred

0

22533

Sun Aug 12, 2012 8:52 pm

timtimred View the latest post

No unread posts Buffalo Wiki Login Changes

in Everything else

timtimred

1

33846

Fri Sep 30, 2011 11:40 pm

timtimred View the latest post

No unread posts NAS-Central Main Portal - Back To Wiki!

in Everything else

timtimred

0

32975

Sat Mar 26, 2011 1:29 am

timtimred View the latest post

No unread posts Developer upload access, gpl.nas-central.org upload access

in Everything else

timtimred

3

41570

Sun Dec 28, 2008 3:57 pm

davy_gravy View the latest post

No unread posts Logging and managing web site issues and software bugs

in Everything else

timtim

0

33959

Sat Dec 27, 2008 3:29 am

timtim View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. FORUM AND WIKI RULES

in Everything else

Editor

0

36665

Sat Apr 14, 2007 2:16 pm

Editor View the latest post

Topics
No unread posts USB Mounting...GONE?!

zero_divide_1

9

1431

Fri Feb 09, 2007 5:27 am

andre View the latest post

No unread posts Cant get into webmin

Bauldrick

13

2623

Sun Feb 04, 2007 10:04 pm

Bauldrick View the latest post

No unread posts DriveStation Duo compatible with LS1 or LS Pro?

CyberDuc748

4

997

Sun Feb 04, 2007 7:52 am

itimpi View the latest post

No unread posts software already on drive

Gary

1

729

Sat Jan 27, 2007 2:03 pm

itimpi View the latest post

No unread posts <SOLVED> Any Tips for Reinstalling Firmware in a Bricked LS1 PPC on Life Support ?

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

schwab

17

4444

Thu Jan 25, 2007 11:19 am

schwab View the latest post

No unread posts Lost mapped drive

forumuser1

6

1325

Mon Jan 22, 2007 8:54 pm

mindbender View the latest post

No unread posts /dev/hda1 filled up by rsnapshot / external usb drive

bupkes

8

1443

Thu Jan 18, 2007 3:59 pm

bupkes View the latest post

No unread posts Twonnky Linkstation and Xbox 360

Mortus

7

1349

Thu Jan 18, 2007 9:59 am

Mortus View the latest post

No unread posts SSh root corruption; Webmin normal?

dbridgma

11

1794

Sat Jan 13, 2007 3:16 pm

andre View the latest post

No unread posts Okay, once again I do something that I can't seem to figure

zero_divide_1

5

1215

Fri Jan 12, 2007 6:02 pm

andre View the latest post

No unread posts Linkstation 1

linux50

2

966

Thu Jan 11, 2007 3:06 am

ramuk View the latest post

No unread posts Debian, 2.6.18.3

pscassidy

7

1252

Wed Jan 10, 2007 8:41 pm

pscassidy View the latest post

No unread posts I installed the mt-daapd daemon on my Linkstation 1 (ppc) by

pwever

5

1016

Tue Jan 09, 2007 10:03 am

andre View the latest post

No unread posts <SOLVED> File systems that play well together?

KZ Man

5

1024

Sun Jan 07, 2007 11:37 pm

KZ Man View the latest post

No unread posts Can't find linkstation with free linklink firmware flasher

weikai

1

785

Wed Jan 03, 2007 2:04 pm

mindbender View the latest post

No unread posts Several Problems with XFS partitions with Kernel 2.6.19.1.

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

gumesese

18

2652

Sun Dec 31, 2006 7:21 am

andre View the latest post

No unread posts Okay, question:

zero_divide_1

6

1322

Sat Dec 30, 2006 5:57 pm

jonli447 View the latest post

No unread posts Hi all.

pwever

14

2220

Wed Dec 27, 2006 8:26 pm

andre View the latest post

No unread posts I have a hdhlan with freelink installed on it. The version

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

billdlv81

27

3517

Wed Dec 27, 2006 7:32 pm

billdlv81 View the latest post

No unread posts <SOLVED>Newbie with LAMP problems

zero_divide_1

12

2011

Mon Dec 25, 2006 7:03 pm

zero_divide_1 View the latest post

No unread posts New 750GB drive in Powerpc-hdhlan, thorough disk scan causes Diagnostic LED to blink red 3 times

Jagasian

5

1298

Mon Dec 25, 2006 5:42 pm

lb_worm View the latest post

No unread posts Modprobe audio on startup.. need to stop it..

bob

1

736

Sat Dec 23, 2006 5:26 am

andre View the latest post

No unread posts <Solved> Is this a brick? 6 blinks but HD is good - Cant get into LS1

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

cybrwlf

15

2459

Thu Dec 21, 2006 3:15 am

cybrwlf View the latest post

No unread posts HG400LAN - Link light flashing solid without stop

Manny

11

1464

Tue Dec 19, 2006 5:30 pm

jonli447 View the latest post

No unread posts openlink - format usb missing from web interface

beejay41

8

1349

Sun Dec 10, 2006 2:03 pm

beejay41 View the latest post

No unread posts Linkstation HD-120LAN and Dbox2 - configuration for a PVR se

Pabs

3

1127

Tue Dec 05, 2006 8:08 am

Pabs View the latest post

No unread posts Where do i need to put these in order to use module-assistan

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

Bauldrick

17

2362

Thu Nov 30, 2006 1:00 pm

Bauldrick View the latest post

No unread posts <SOLVED> Broken HD-H120LAN, looking for debug strategies

webfootguy

11

1553

Mon Nov 27, 2006 7:16 pm

ramuk View the latest post

No unread posts LS1 with a "bricked" HDD, how to update FW with a new HDD

ATARI

8

1349

Wed Nov 22, 2006 11:45 pm

ATARI View the latest post

No unread posts I was just wondering about the LS supporting two Hard Disc u

Mortus

5

1087

Thu Nov 16, 2006 12:01 pm

lb_worm View the latest post

No unread posts I am having problems with the same ip address trying to logi

billdlv81

0

567

Sun Nov 12, 2006 4:46 am

billdlv81 View the latest post

No unread posts <SOLVED> Basic problem after attempting standard firmware upgrade

dozy

4

1018

Fri Nov 10, 2006 12:22 pm

dozy View the latest post

No unread posts 2.6 Kernel LS1 after freelinkomatix

Bauldrick

0

587

Wed Nov 08, 2006 12:57 am

Bauldrick View the latest post

No unread posts After Flashing openlink 0.73b I cannot access files over FTP

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

Corne

17

3102

Wed Nov 01, 2006 10:11 pm

jonli447 View the latest post

No unread posts <SOLVED> Cataclismic calamities after powercut!

Bauldrick

4

893

Tue Oct 31, 2006 3:06 pm

mindbender View the latest post

No unread posts <SOLVED> No webinterface anymore, and other probs

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

Mumpitz

15

2254

Tue Oct 31, 2006 6:19 am

Mumpitz View the latest post

No unread posts ftp server quits in registered user mode, disallows access

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

odysseus

15

2278

Sun Oct 29, 2006 12:33 pm

odysseus View the latest post

No unread posts <SOLVED> Forcing EM mode to recover from 6 blinks

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 ]

bupkes

38

4222

Mon Oct 23, 2006 5:55 am

mindbender View the latest post

No unread posts Have got a ls 250 thinking about gigabit ls pro 500

jr deahl

3

870

Mon Oct 16, 2006 2:31 pm

ramuk View the latest post

No unread posts Hi,

pscassidy

10

1520

Fri Oct 13, 2006 11:45 am

ramuk View the latest post

No unread posts Maximum drive size?

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

frameskip

15

2338

Thu Oct 12, 2006 5:42 pm

bupkes View the latest post

No unread posts ls converted to kurobox -> gentoo ->unused a year... forgets everything... help ->ls

[ Go to pageGo to page: 1 2 3 4 ]

firstimecaller

46

4761

Wed Oct 11, 2006 4:35 pm

firstimecaller View the latest post

No unread posts PHP cache

mr_infinity

2

797

Tue Oct 10, 2006 3:34 pm

mr_infinity View the latest post

No unread posts Strange things are going on.. cannot bring up eth0!

ReDD

3

1072

Fri Sep 29, 2006 8:47 am

ReDD View the latest post

No unread posts Hooraayyyyyy ..................... oh wait Booooooooooo!!

Mortus

6

1115

Wed Sep 27, 2006 11:45 am

haberschnasel View the latest post

No unread posts Hello, its been a long while since I've done anything to my

Cliff

9

1481

Tue Sep 12, 2006 7:12 am

andre View the latest post

No unread posts <SOLVED> thttpd and /var/tmp - variable

casaschi

3

853

Thu Sep 07, 2006 11:54 am

andre View the latest post

No unread posts Unable to connect using Client utilty but can ping

[ Go to pageGo to page: 1 2 ]

Simon J Birchall

20

2956

Thu Sep 07, 2006 10:13 am

Bauldrick View the latest post

No unread posts Dear all,

Paris

7

1381

Thu Aug 31, 2006 6:45 pm

dlimichron View the latest post

No unread posts Can somebody comple a Linkstation version of rsync or Unison

weikai

10

2447

Tue Aug 29, 2006 8:48 pm

mindbender View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 469 topics ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 610 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited