Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Fri Jun 22, 2018 6:53 am

All times are UTC+01:00


Unanswered posts

   Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. Fail to create file with owner with user ID in NAS

in Everything else

wongwm

0

1958

Sat Jul 04, 2015 5:22 am

wongwm View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Infinite loop after trying install debian

in LS-WVL

albarreto

0

2130

Fri Jun 26, 2015 1:30 pm

albarreto View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Fehler I12 Raid Array nur im degradiertem Modus

in German

aheadnet

0

2211

Wed Jun 24, 2015 2:33 pm

aheadnet View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Switch from RAID1 to JBOD

in Everything else

supertennents

0

1857

Tue Jun 23, 2015 9:21 pm

supertennents View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Linkstation Live Stuck in Startup Mode!

in LS Pro/Live

wowiejr

0

1852

Sat Jun 20, 2015 3:43 am

wowiejr View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Linkstation LS-XH1.0TL-EU funktioniert plötzlich nicht mehr

in German

crawler007

0

1731

Wed Jun 10, 2015 4:44 pm

crawler007 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Wanted setup cd for terastation ts-htgl/r5

in Buffalo NAS Parts - Wanted/For Sale

foxie

0

1767

Thu Jun 04, 2015 10:53 am

foxie View the latest post

There are no new unread posts for this topic. How to recover an HDD from LS-X2.0TL

in Everything else

Atkinson905

0

1831

Wed Jun 03, 2015 2:51 am

Atkinson905 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Need help with info

in Everything else

mortwolf

0

1663

Mon Jun 01, 2015 7:53 am

mortwolf View the latest post

There are no new unread posts for this topic. "Permission Denied" error when trying to copy files from NAS to iMac

in LS Pro Duo

pablor1

0

1729

Sun May 31, 2015 4:20 am

pablor1 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Web Access from Outside

in Everything else

etchcut

0

1220

Wed May 27, 2015 2:12 pm

etchcut View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Linkstation drive caddy

in Buffalo NAS Parts - Wanted/For Sale

Jon

0

1326

Sun May 24, 2015 7:38 pm

Jon View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Recover Data After Electrical Storm Fried LS-CH1.0TLU2 - Need Help

in Everything else

jsamps0n

0

1227

Sat May 23, 2015 2:53 pm

jsamps0n View the latest post

There are no new unread posts for this topic. NAS name Error:-121

in Everything else

etchcut

0

1222

Sat May 02, 2015 8:04 pm

etchcut View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Cannot write to folder I created

in Everything else

MuppetRat

0

1293

Fri May 01, 2015 8:27 pm

MuppetRat View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS-X1.0TL-EU New Hard Drive

in LS Pro/Live

service2u

0

1402

Wed Apr 29, 2015 8:05 pm

service2u View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Buffalo NAS AD Authentication - Domain Groups

in Everything else

charger1129

0

1232

Tue Apr 28, 2015 3:30 pm

charger1129 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. TS-1.0TGL/R5 and upgrade to bigger drives, once again

in TS and TS-HS

glowa

0

1409

Fri Apr 24, 2015 10:33 pm

glowa View the latest post

There are no new unread posts for this topic. I may deleted boot loader!

in LS-CHL V2

johnyp

0

1187

Thu Apr 23, 2015 8:54 am

johnyp View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS421DE50E and FTP?

in Everything else

03bluecoupe

0

819

Sun Apr 19, 2015 1:38 pm

03bluecoupe View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LinkStation Quad Pro - Festplattenfehler

in German

rabo

0

774

Sun Apr 19, 2015 9:44 am

rabo View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Terastation bootet laufend

in German

wolf66

0

951

Sat Apr 18, 2015 6:02 pm

wolf66 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. WebGUI - Session expires too fast (session_expire_min)

in LS-WXL

franc

0

979

Fri Apr 17, 2015 1:23 pm

franc View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Web access upload files limited < 2GB - why?

in Everything else

StepOne

0

817

Thu Apr 16, 2015 1:29 pm

StepOne View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Theoretically uploaded wrong firmware version - am I toast?

in LS Pro Duo

tgp1994

0

1050

Tue Apr 07, 2015 6:45 pm

tgp1994 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. I cannot access 192.168.1.1

in Everything else

xnil223

0

888

Tue Apr 07, 2015 5:02 pm

xnil223 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Help with postfix and feedback form, PLEASE

in General Development

tsaarinen55

0

886

Wed Apr 01, 2015 5:58 am

tsaarinen55 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS-WXL boot on USB

in ARM9/Kirkwood

ClodeRunner

0

907

Tue Mar 31, 2015 8:51 pm

ClodeRunner View the latest post

There are no new unread posts for this topic. help with postfix and feedback form, PLEASE

in Software Development

tsaarinen55

0

636

Sat Mar 28, 2015 10:19 am

tsaarinen55 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Issue with LinkStation LS-CH1 - 6 red flashes, and cannot find in LSUpdate after TFTP boot

in ARM9/Kirkwood Based

kllund

0

796

Thu Mar 26, 2015 3:58 pm

kllund View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS-Q4.0TL/R5 not responding

in LS Quad (LS-QL)

peltomik

0

804

Thu Mar 26, 2015 2:56 pm

peltomik View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LED on HDD activity

in LS Pro/Live

mm7

0

753

Sun Mar 22, 2015 5:18 am

mm7 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Backup data to online cloud storage

in LS-WVL

inviman

0

757

Sat Mar 21, 2015 10:49 am

inviman View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS-WVL and WDTV, sees and does not see

in LS-WVL

scmelchior

0

773

Fri Mar 20, 2015 4:17 am

scmelchior View the latest post

There are no new unread posts for this topic. General newbie questions

in Everything else

marc38103

0

620

Wed Mar 18, 2015 3:53 pm

marc38103 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Transcoding videos

in LS-WXL

lelemm

0

725

Tue Mar 17, 2015 5:28 pm

lelemm View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Boot on USB

in LS-WXL

ClodeRunner

0

818

Tue Mar 17, 2015 11:33 am

ClodeRunner View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Es ist tatsachlich ein aktuelles kernel modul notwendig

in German

JorgeZ

0

497

Tue Mar 10, 2015 12:28 am

JorgeZ View the latest post

There are no new unread posts for this topic. USB kernel module wanted

in LS-WVL

JorgeZ

0

647

Fri Mar 06, 2015 1:14 am

JorgeZ View the latest post

There are no new unread posts for this topic. HD-H1.0TGL/R5 disable Remain option possible without password?

in TS and TS-HS

RockyM

0

769

Thu Mar 05, 2015 6:48 pm

RockyM View the latest post

There are no new unread posts for this topic. NAS User Passwords.

in Everything else

Coastliner

0

630

Thu Mar 05, 2015 5:48 pm

Coastliner View the latest post

There are no new unread posts for this topic. DLNA Serrver on Terastation Pro III XLR/5

in TS-XL/R5 (TS3)

godoflove1988

0

785

Tue Mar 03, 2015 6:12 pm

godoflove1988 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. DLNA Serrver on Terastation Pro III XLR/5

in ARM9/Kirkwood Based

godoflove1988

0

737

Sun Mar 01, 2015 3:50 am

godoflove1988 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. HDD failure on CS-xl single disk system?

in Everything else

Kebo

0

578

Sat Feb 28, 2015 10:27 am

Kebo View the latest post

There are no new unread posts for this topic. 6 red lights on the nas drive after upgrade

in Everything else

iabazaz

0

577

Fri Feb 27, 2015 11:53 pm

iabazaz View the latest post

There are no new unread posts for this topic. The best Linkstation in 2015!

in LS Pro/Live

human

0

823

Fri Feb 27, 2015 9:34 am

human View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Webaccess

in LS-WXL

gilllivt123

0

619

Wed Feb 25, 2015 6:16 pm

gilllivt123 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Error: Communication Error with LS-QVLE

in LS Quad (LS-QL)

tate1711

0

1019

Wed Feb 25, 2015 5:19 pm

tate1711 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. This Forum

in Everything else

navrig

0

529

Tue Feb 24, 2015 9:39 pm

navrig View the latest post

There are no new unread posts for this topic. mounted TeraStation disconnects when transferring large files

in Everything else

akiwi

0

588

Sat Feb 21, 2015 5:09 am

akiwi View the latest post

Display posts from previous:  Sort by:  
Page 3 of 20 [ Search found more than 1000 matches ]


All times are UTC+01:00


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited