Buffalo NAS-Central Forums

Welcome to the Linkstation Wiki community
It is currently Wed Nov 22, 2017 10:06 am

All times are UTC+01:00


Unanswered posts

   Topics   Author   Replies   Views   Last post 
There are no new unread posts for this topic. TeraStation TS-XEL and replacement disc

in Everything else

Michiel

0

384

Tue Feb 10, 2015 11:25 am

Michiel View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Plex server on Terrastation TS4400R

in Everything else

leonrvs

0

514

Mon Feb 09, 2015 12:26 pm

leonrvs View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Is the ACP-Commander still on develope?

in Software Development

HolX

0

548

Mon Feb 02, 2015 8:45 pm

HolX View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Trashbox - finding good files being moved regularly into trashbox

in Everything else

dsi1

0

562

Mon Feb 02, 2015 3:33 pm

dsi1 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Try try to add 2 new drives to my LS-WV4.OTL/R1

in Everything else

mdbrowning

0

398

Sun Feb 01, 2015 9:05 pm

mdbrowning View the latest post

There are no new unread posts for this topic. ACP-Commander noch weiter entwickelt?

in German

HolX

0

436

Sun Feb 01, 2015 1:36 am

HolX View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Buffalo CloudStation Duo

in Everything else

sectarian

0

475

Sat Jan 31, 2015 2:34 pm

sectarian View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Aktion: Rette die Linkstation

in German

ProLive

0

609

Fri Jan 30, 2015 7:20 pm

ProLive View the latest post

There are no new unread posts for this topic. There is no " open web admin " in Linkststion menu

in Everything else

newage

0

414

Thu Jan 29, 2015 5:51 pm

newage View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Disk Error Status Documentation

in TS Pro v2 / TS Live

jgahan1978

0

646

Thu Jan 29, 2015 3:48 pm

jgahan1978 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Disk Error Status Documentation

in LS-XHL

jgahan1978

0

615

Thu Jan 29, 2015 3:47 pm

jgahan1978 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. when Folder restriction is set, I cannot access public share without password

in LS-CHL V2

lizzard1

0

526

Sun Jan 25, 2015 7:37 pm

lizzard1 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. videos get corrupted on copy?

in General Development

diegolaz

0

510

Thu Jan 22, 2015 1:11 pm

diegolaz View the latest post

There are no new unread posts for this topic. E14 cant mount

in TS and TS-HS

Domchin

0

640

Fri Jan 16, 2015 6:29 am

Domchin View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Downgrade from 1.69 to 1.65 (shonks)

in LS-WVL

smurftheweb

0

875

Sun Jan 11, 2015 12:15 pm

smurftheweb View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Can't remove files and directory from LS-WXL DUO

in Everything else

georgtheis

0

514

Sat Jan 10, 2015 5:01 pm

georgtheis View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Possible to run a TS Live without being fully stocked.

in TS Pro v2 / TS Live

TEG24601

0

548

Thu Jan 08, 2015 9:46 pm

TEG24601 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. E22 on new disk LS-WXL

in LS-WXL

objecttothis

0

587

Thu Jan 08, 2015 5:55 am

objecttothis View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Auto switch and WOL under Debian wheezy

in LS-CHL V1

uwsch

0

568

Wed Jan 07, 2015 10:22 am

uwsch View the latest post

There are no new unread posts for this topic. uploading from an iPad4

in Everything else

george

0

457

Wed Jan 07, 2015 4:47 am

george View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Nas Buffalo TS-QVHL message "Raid array 1 checking"

in Everything else

hiepipod

0

613

Mon Jan 05, 2015 3:46 am

hiepipod View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Cannot access Buffalo Link Station Model LS-500GL

in Everything else

sdoliphant

0

633

Sat Jan 03, 2015 9:56 pm

sdoliphant View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Buffalo Linkstation LS421DE set up error

in Kurobox Pro

icestorm30

0

674

Sat Jan 03, 2015 8:51 am

icestorm30 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Buffalo Pro Duo andere Firmware möglich ?

in German

MarcGyver

0

548

Fri Jan 02, 2015 12:05 am

MarcGyver View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Unable to join Active Directory - LS420D

in ARMv7/Armada Based

garyowk

0

649

Sat Dec 27, 2014 4:14 am

garyowk View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Downgrade from 1.69 before Plex Firmware Install?

in LS-WVL

lafaverp

0

763

Sat Dec 27, 2014 2:07 am

lafaverp View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Using NAS share as home directory for AD domain

in LS Pro Duo

bluNAS

0

616

Tue Dec 23, 2014 6:12 pm

bluNAS View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Folders unaccessible but available in Web Interface

in ARM9/Kirkwood Based

rdvbrdvb

0

559

Tue Dec 23, 2014 1:28 pm

rdvbrdvb View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Buffalo NAS LS QL Twonky server and firmware update

in LS Quad (LS-QL)

chrisd84

0

859

Mon Dec 22, 2014 10:54 pm

chrisd84 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS-X3.0TL keeps falling over

in ARM9/Kirkwood Based

tzunder

0

542

Mon Dec 22, 2014 3:31 pm

tzunder View the latest post

There are no new unread posts for this topic. logging router syslog

in LS Pro/Live

say170

0

641

Sun Dec 21, 2014 10:15 pm

say170 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Streaming video issues

in ARM9/Kirkwood Based

toolmaster

0

588

Wed Dec 17, 2014 5:53 pm

toolmaster View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Joining into Active directory with 2012 Domain controllers

in Everything else

sjroberts

0

520

Tue Dec 16, 2014 6:41 pm

sjroberts View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS210 and Chromecast

in Everything else

GeorgieB82

0

515

Fri Dec 12, 2014 6:33 pm

GeorgieB82 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Anonymous FTP

in ARM9/Kirkwood Based

Jeffesmi

0

541

Wed Dec 10, 2014 11:39 pm

Jeffesmi View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS 421 Slow transfer rate ?

in ARM9/Orion Based

arifnihat

0

690

Wed Dec 10, 2014 3:49 pm

arifnihat View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Accessing remotely without using Webaccess

in Everything else

Commayfuland

0

589

Mon Dec 08, 2014 1:13 pm

Commayfuland View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Issue with firmware installation on LS-XL in EM mode

in Everything else

jars104

0

619

Sat Dec 06, 2014 6:07 pm

jars104 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. plex on cs-xla23

in Everything else

tryagain

0

505

Tue Dec 02, 2014 12:20 pm

tryagain View the latest post

There are no new unread posts for this topic. does Buffalo Linkstation 420 use nfs

in Software Development

deuverman

0

602

Tue Nov 25, 2014 1:21 pm

deuverman View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS-X2.0TL-EU Problems

in ARM9/Kirkwood Based

paddie

0

677

Tue Nov 25, 2014 9:39 am

paddie View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Linkstation Duo wird nicht mehr erkannt

in German

Vollhonk

0

508

Mon Nov 24, 2014 11:15 pm

Vollhonk View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LinkstStation Duo LS-WX kein Automoudus mehr unter OS X 10.9

in German

bojangles

0

445

Sun Nov 23, 2014 1:16 am

bojangles View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Noob neads help with access permissions

in ARM9/Kirkwood Based

selkov

0

532

Sat Nov 22, 2014 10:40 pm

selkov View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Ls-500gl password reset not working

in ARM9/Orion Based

Stormpixie

0

779

Thu Nov 20, 2014 10:27 pm

Stormpixie View the latest post

There are no new unread posts for this topic. how download Files from Seedbox with FTP without using PC ?

in LS-WXL

SPeCTRo88

0

627

Wed Nov 19, 2014 8:11 pm

SPeCTRo88 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Disk Mount Failed: Disk 1

in Everything else

miamlewis

0

570

Wed Nov 19, 2014 6:50 pm

miamlewis View the latest post

There are no new unread posts for this topic. TS-2.0TGL/RG Losing gateway IP

in TS and TS-HS

acastro75

0

610

Tue Nov 18, 2014 9:02 pm

acastro75 View the latest post

There are no new unread posts for this topic. Nix geht mehr nach Stromausfall (Buffalo LinkStation LS210D)

in German

L3M0N

0

716

Mon Nov 17, 2014 8:20 pm

L3M0N View the latest post

There are no new unread posts for this topic. LS421DE- SMB quota problem

in ARM9/Orion Based

edgeman

0

812

Wed Nov 12, 2014 2:03 pm

edgeman View the latest post

Display posts from previous:  Sort by:  
Page 4 of 20 [ Search found more than 1000 matches ]


All times are UTC+01:00


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited